Semler Gruppen

Semler Gruppen
Semler Gruppen er Danmarks største bilaktør og landbrugets sikre samarbejdspartner.
Semler Agro Medarbejder2

Semler Gruppen har over 100 års erfaring. Vi står således på et solidt fundament, hvorfra vi bygger bro til fremtidens mobilitetsløsninger.

Semler Gruppens historie går tilbage til 1917, hvor brødrene Axel og Johannes Semler stiftede Skandinavisk Motor Co. sammen med deres far, Eiler Semler.

I dag består Semler Gruppen af mere end 2.400 dedikerede medarbejdere fordelt på flere divisioner.

Foruden den oprindelige importforretning dækker Semler Gruppen i dag også landbruget og fremtidens mobilitetskoncepter.

Vw Elbiler

Vores indsats for en bæredygtig fremtid.

Semler Gruppen beskæftiger over 2.000 mennesker, og koncernen solgte i 2020 mere end 70.000 nye indregistrerede biler. Miljø og klima har således et naturligt stort fokus fra koncernens side.

Som landets største bilimportør tager vi vores ansvar for både klima og miljø alvorligt. Vi har bl.a. et erklæret klimapolitisk mål om, at 25% af alle biler, som vi importerer og sælger, skal være nul-emissions-biler i 2025.

Semler Mobility Værksted2

Vi har brug for de skarpeste hoveder og de bedste hænder. Hvis det er dig, så hører vi gerne fra dig.

Vores vigtigste ressourcer er vores medarbejdere. Det er derfor afgørende for os, at du som medarbejder trives og kan udvikle dig i Semler Gruppen.

Med over 2.400 medarbejdere er Semler Gruppen en dynamisk organisation, hvor der som medarbejder er muligheder for udvikling - enten i form af specialisering eller som leder.

Læs mere om dine muligheder i Semler Gruppen.