Forretningen

Semler Mobility Retail

Semler Mobility Retail
Velkommen til Danmarks største bilforretning.
Semler Mobility Værksted2

Semler Mobility Retail

Semler Mobility er landets førende forhandler- og servicepartner på Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT, CUPRA samt Ducati-motorcykler. Semler Mobility sætter hjul, hestekræfter og lang rækkevidde på dine drømme og giver dig frihed til at udleve dem. Semler Mobility er din garant for tryghed, da både vores produkter og service er kompromisløs. Du finder os på tværs af landet, hvor vi udgør 15 forhandlere placeret fra Aalborg til København.

Vi gør en dyd ud af at give dig en forkromet kundeoplevelse, fordi vores ambitioner ikke er blevet magelige og vi derfor ikke blot gør som man plejer at gøre. Og vi gør det altid med et smil på læberne og glimt i øjet.

Semler Mobility beskæftiger ca. 1.400 topprofessionelle og kvalificerede medarbejdere, der alle medvirker til gode kundeoplevelser både inden for salg, service og rådgivning.
Semler Mobility Skoda Salg

Semler Mobility er Danmarks største bilforretning.

Semler Mobility er udgjort af 15 autoriserede bilforretninger i landets største byer: København, Aarhus, Odense, Aalborg, Hillerød, Holbæk, Køge, Silkeborg, Fredericia og Hørsholm.

Semler Mobility har forhandlerkontrakter på mærkerne Volkswagen person- og varebiler, Audi, Škoda, SEAT, CUPRA og er endvidere autoriseret servicepartner af de samme mærker. Endvidere varetages også detailsalg af Ducati.

Kontakt
Semler Mobility