Forretningen

Semler Mobility Premium

Semler Mobility Premium
Vores showrooms er scenen. Bilerne er oplevelsen. Kunden er gæsten.
Semler 2022 Premium Cars 13094 1920X1080 72Dpi

Semler Mobility Premium

Vores navn bygger på en ambition om at servicere passionerede entusiaster i et luksuriøst univers med biler som omdrejningspunkt.

Det handler naturligvis om import, salg, leasing og servicering af eksklusive og eksotiske bilmærker – men det handler også om at tilbyde unikke oplevelser, enestående events og personlige ydelser til dét, som er vores absolutte fokus: Dig.

Semler Premium Brandoverview

Som en del af Semler Gruppen bygger vores erfaring på et stærkt fundament af mere end 100 års historie, og vi kender vigtigheden af at udvikle fremtiden.

Semler Premium er således visionen om at samle luksusmærkerne i én dedikeret division, hvor vi udnytter synergierne på tværs af mærker og forretningsområder og målretter vores ydelser på optimal vis.

Vores passion for sportsvogne og luksusbiler går mere end 70 år tilbage. Vi har importeret og forhandlet Porsche i Danmark siden 1951, og siden 2003 har vi været eneforhandler af mærkerne Bentley og Lamborghini.

Vi har i dag udvidet vores aktiviteter i Sverige, hvor vi har været til stede siden 2015. Semler Premium står bag et nyt, stort bilhus i Stockholm, hvor vi sammen med vores lokation i Malmø forhandler og servicere mærkerne Lamborghini og Aston Martin, ligesom vi desuden er eneforhandler af McLaren i alle de nordiske lande.

Semler 2022 Premium Cars 12739 1920X1080 72Dpi

Passionerede og servicemindede

Organisationen består at dygtige, passionerede og loyale medarbejdere, som har lige så stor kærlighed til bilerne som vores kunder.

Vi bistår med at opfylde ethvert ønske, hvad enten det gælder de gængse opgaver som salg og servicering til de mere personlige behov for råd og vejledning omkring leasing samt særlige opgaver som sourcing af de ultimative, sjældne og limiterede specialbiler.

Og vi glæder os altid til at møde dig.