Karriere

Bliv elev

Kickstart din karriere som elev hos Semler Gruppen
Semler 2022 Semler Group Broenby 11715 (2) Copy X

Du kan være sikker på, at vi sætter alle kræfter ind, for at give dig den bedste elevuddannelse du drømmer om – for vi har store planer for din fremtid i Semler Gruppen!

Vi tilbyder et dedikeret og alsidigt uddannelsesforløb med fokus på din personlige og faglige udvikling, så du kan udløse dit potentiale. Du får uvurderlig viden og erfaring og bliver en del af noget stort og unikt. 

Vi uddanner hvert år handels-, kontor- og økonomielever, som du kan læse mere om forneden.

Vores elever er med til at bygge broen til Semlers fremtid.

Vil du være en del af vores rejse?
- Så ser vi frem til at høre fra dig!

Handelselev hos Semler Mobility

Hvert år søger vi handelselever til vores Semler Mobility forretninger i hele landet, som sælger og servicere Volkswagen, Audi, Skoda, Seat og Cupra. 

Som handelselev er der tre mulige retninger at uddanne sig inden for: Reservedelsrådgiver, Servicerådgiver og Salgsrådgiver. 

Der er tale om en specialsyet uddannelse, hvor du vil blive tilknyttet den velrenommerede skole Business College Syd (Mommark). Her kommer du til at gå sammen med alle vores andre elever fra koncernen.

Som handelselev hos os får du en praktisk uddannelse samtidig med at du bliver certificereret inden for et af vores mærker. 

Reservedelsrådgiverelev

Du har medansvaret for en række vigtige opgaver inden for indkøb, logistik samt ordreforberedelse, hvor du er med til at sikre den daglige drift på lageret i tæt samarbejde med værkstedet og salgsafdelingen. Du kommer til at arbejde med autoreservedele og -tilbehør og dermed sikre, at kunderne får opfyldt deres mobilitetsbehov.

Servicerådgiverelev

Du har en afgørende rolle ift. at sikre kunden får den bedst mulige service og kundeoplevelse, når de besøger os. Du kommer blandt andet til at beskæftige dig med kundebetjening, booking samt oprettelse af værkstedsordre og har et tæt samarbejde med de øvrige afdelinger for at sikre at kundens behov bliver indfriet.

Salgsrådgiverelev

Bliv en del af et kompetent og professionelt salgsteam, hvor du repræsenterer stærke bilmærker som Audi, Skoda, Volkswagen, SEAT & CUPRA. Når du er tilstrækkelig klædt på til rollen, skal du sælge biler og hjælpe vores kunder, hvor du har medansvaret for en række salgsrelateret opgaver i samarbejde med det øvrige team.

Mick og Robin er vores tidligere reservedelsrådgiverelev og servicerådgiverelev hos Semler Retail Gladsaxe. 

Hør mere om deres hverdag og skoleforløbet i videoen her.

Kontorelev hos Semler Gruppen
Kontor Billede

Hvert år søger vi nye kontorelever med speciale i administration til Semler Gruppens hovedkontor, men også til vores adskillige Mobility forretninger. 

Uddannelsen varer 2 år, og sideløbende med din oplæring i virksomheden følger du en obligatorisk undervisning på udvalgt handelsskole. I virksomheden er der fokus på en grundig oplæring i processer, systemer og opgaver, hvor du kan bruge, det lærte fra skolen i organisationen.

Som kontorelev på hovedkontoret i Brøndby er startdatoen 1. september, og du bliver tilknyttet to forskellige afdelinger under din elevtid. Her vil arbejdsopgaverne være varierende som f.eks. inden for salg, eftermarked, uddannelse, import eller logistik.

Hos forretningerne i Semler Mobility søges der ligeledes kontorelever, men med løbende opstart hen over året. Du kan forvente at få et solidt og bredt kendskab til forretningen med afsæt i administrative opgaver.

Hvad siger eleverne?
Semler 2022 Semler Group Broenby 11495 1920X1080 72Dpi

"Semler giver dig et miljø, som du meget hurtigt føler dig tryg i. Både socialt og i arbejdsopgaverne. Du får en masse ansvar og der bliver vist stor tillid til dig. Du bliver ikke set på som en elev, men som kollega - hvilket gør man føler sig anerkendt og respekteret."

Mutyaba, 2. års kontorelev

Semler 2022 Semler Group Broenby 11545 1920X1080 72Dpi (1)

”Du udvikler dig både på det personlige og faglige plan. Du får meget ansvar i afdelingerne og en masse spændende arbejdsopgaver. Det sociale spiller en stor rolle og der bliver lagt stor vægt på, at man har det godt og man føler sig som en del af virksomheden.”

Emma, 2 års kontorelev

Hvordan er det at være elev på Semlers hovedkontor i Brøndby? 

Få et indblik i deres hverdag og hør mere om, hvordan det er at arbejde i bilbranchen i videoen her.

Hvem er du?
Uddannelseskrav

Du har en uddannelsesmæssig baggrund med enten en gennemført EUX, HHX eller HTX/STX/HF (suppleret med 5 ugers grundforløb). Som handelselev kan du også få adgang med en gennemført EUD (grundforløb 2). 

Personlighed

Du brænder for at lære nye ting, har gåpåmod og har en ambition om at udvikle dig i dit arbejde. Vi forestiller os, at du har et drive og gåpåmod, samt en ambition om at udvikle dig i dit arbejde. Du lever op til vores værdier, blandt andet ved at være ordentlig og dedikeret. Vi forventer du har disciplin, kan arbejde på egen hånd - men også samarbejde med dine kolleger.

Forudsætning

Da Semler Gruppen arbejder med biler til dagligt, forudsætter stillingen som elev - hvad enten det er handel eller kontor - at du besidder et gyldigt kørekort i kategori B. 

Interesseret i at blive elev?