Forretningen

Semler Mobility Import

Semler Mobility Import dækker vores importvirksomhed, som også er kendt som Skandinavisk Motor Co., samt vores leasingselskab. Vores fornemmeste opgave er at holde danskerne kørende med de bedste løsninger og den bedste service på markedet.
20230610 Driving Enyaq 121 1920X1080.
Hver fjerde nye bil på de danske veje kommer fra os.
20230610 Driving Enyaq 002 1920X1080

Hos Semler Gruppen vil vi være den førende leverandør af mobilitetsydelser.

Vores fornemmeste opgave er at holde danskerne kørende med de bedste løsninger og den bedste service på markedet. I Semler Mobility Import varetager vi importen af mærkerne Volkswagen Personbiler, Audi, SEAT, CUPRA, Škoda, Volkswagen Erhvervsbiler samt Ducati motorcykler.

Vores afsæt er et solidt fundament med mere end 100 års erfaring i troværdige og holdbare billøsninger, og herfra bygger vi bro til fremtidens mobilitetsløsninger. Fremtiden er ikke kun biler, men alle former for transportmidler, der kan transportere danskerne over flere tusind kilometer eller bare få hundrede meter.

I Semler Mobility Import servicerer vi ca. 160 forhandlere og servicepartnere i Danmark, som hver dag arbejder på at tilbyde de bedste løsninger og den bedste service til alle typer af kunder.

De stærkeste brands

Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA og Ducati.

Førende position

Vi har førertrøjen i Danmark, hvor hver fjerde bil kommer fra os.

Den bedste service

Fra Semler Mobility Import servicerer vi i alt ca. 160 forhandlere og servicepartnere placeret i hele landet, som stræber efter at levere den bedste service til kunderne.

Vores ambition er at være den mest digitale, effektive og kundevendte leverandør af mobilitetsydelser.
Import og leasing
Skandinavisk Motor Co. A/S er den danske importør af Volkswagen Personbiler, Volkswagen Erhvervsbiler, SEAT, CUPRA, ŠKODA, Audi samt motorcykelmærket Ducati.

Skandinavisk Motor Co. A/S blev oprindeligt stiftet i 1917 som et familieforetagende og har igennem årene varetaget importen af en lang række forskellige bilmærker.

Som importør supporterer selskabet ca. 160 autoriserede forhandlere og servicepartnere i hele landet. Det foregår fra vores hovedkontor i Brøndby, hvor vi varetager kontakten til producenterne i Tyskland, England, Tjekkiet, Spanien og Italien og beskæftiger os med salg, eftersalg, markedsføring, uddannelse og en lang række øvrige områder.

Semler Leasing A/S

Semler Leasing A/S er vores leasingselskab. De primære opgaver hos Semler Leasing er administration, finansiering og beregning af afgifter på alle vores leasingbiler. Det er fx de biler, du finder hos Dribe, Audi Select eller hos vores forhandlere.

Samarbejde med os
Semler 2022 Silkeborg 10407 1920X1080 72Dpi

Ønsker I at blive autoriseret servicepartner? 

For at blive autoriseret servicepartner for et af vore mærker Volkswagen Personbiler, Audi, ŠKODA, SEAT / CUPRA og Volkswagen Erhvervsbiler, stilles der store krav til IT, specialværktøj, værksteds-udstyr, værkstedsindretning og uddannelse m.m. 

Er I interesseret i at høre mere om at blive autoriseret servicepartner, så send os en mail på ansoegning-service@semler.dk med oplysninger om hvilket mærke I er interesseret i. 

Få adgang til service- og reparationslitteratur som er tilgængelig for alle 

erWin er webstedet hvor al service-og reparationsinformation I behøver for at servicere og reparere en Volkswagen Personbil, Audi, ŠKODA, SEAT/CUPRA og Volkswagen Erhvervsbiler forefindes.

Er I interesseret i at blive koblet på erWin, så send en ansøgning til ansoegning-erwin@semler.dk  

Kontakt