Karriere

Bliv en del af noget stort
Semler Gruppen Medarbejdere1

Vores vigtigste ressourcer er vores medarbejdere, og det er derfor afgørende for os, at du som medarbejder trives og kan udvikle dig i Semler Gruppen.

For fortsat at være på forreste række af mobilitetsmarkedet er vi afhængige af at have de dygtigste medarbejdere. Derfor investerer vi i vores medarbejdere ved at arbejde målrettet med, hvordan vi har det bedste arbejdsmiljø.

Vi har en hel uddannelsesafdeling, som tilbyder efteruddannelse og certificeringer i samarbejde med vores producenter, så vores medarbejdere altid er opdateret på den nyeste viden og de nyeste teknologier.

Med over 2400 medarbejdere er Semler Gruppen en dynamisk organisation, hvor der som medarbejder er muligheder for udvikling - enten i form af specialisering eller som leder.

Vi har et fælles ansvar
Semler Agro Traktor2

Hvordan har du spillet dine kollegaer gode i dag?

Hos Semler Gruppen er vi alle på samme hold, men vi har forskellige funktioner. Derfor er det helt naturligt for os at spille hinanden gode som kollegaer.

Hver enkelt medarbejder i Semler Gruppen tager ansvar for sit faglige område. Vi synes faktisk, at man gerne må tage så meget ansvar, at man gerne må forsøge med nye tiltag i ambitionen om at gør det så godt som muligt. Så er det også ok at fejle - så længe vi lærer af vores fejl.

I over 100 år har vi holdt, hvad vi lover. Det kommer vi også til at gøre de næste 100 år.

Medarbejderfordele
Sundhedsforsikring

Vores vigtigste aktiver er vores medarbejdere, og derfor er alle i Semler Gruppen dækket af vores sundhedsforsikring.

Udviklingsmuligheder

8% af vores medarbejdere skifter job internt i Semler Gruppen hvert år.

Pensionsordning

Vi tilbyder naturligvis alle vores medarbejdere en god pensionsordning.

Efteruddannelse

Vores branche udvikler sig hastigt for tiden, og vi investerer massivt i, at vores medarbejdere også er de dygtigste i fremtiden.

Medarbejdertilbud

Vi holder naturligvis også vores medarbejdere mobile med attraktive tilbud og fordele.

Fællesskaber

På tværs af Semler Gruppen finder du fællesskaber om alt fra motorcykler og veteranbiler til fiskeri og cykling.

Semler Mobility Skoda Salg

Vil du vide mere om Semler Gruppen?

Semler Gruppen er udgjort af en masse passionerede medarbejdere og har over 100 års erfaring.

Der er løbet mange biler og gode idéer igennem organisationen siden fødslen i 1917, men næsen for godt købmandsskab er stadig en kernekompetence.

I dag er Semler Gruppen meget andet end import og salg af biler, da vi også beskæftiger os med landbrugsmaskiner, digitale løsninger og selvkørende teknologier.

Mød dine kommende kollegaer

Semler Gruppen har flere forretningsområder og vi er udgjort af mennesker med meget forskellige arbejdsområder og profiler.

Du kan møde fire af dem her.

Den ene er Redzep Redzepi, som er Værkstedchef hos Semler Retail Gladsaxe.

Du finder yderligere tre videoer nedenfor, som viser hverdagen fra Enterprise, Semler Agro og Holo.

Enterprise Rent-A-Car

Majbritt Winberg, Head of Cleaning hos Enterprise

Semler Agro

Jacob Bach, Afdelingsleder hos Semler Agro

Holo

Pernille Amstrup Lytzen, Product Development Lead hos Holo

Interesseret i at blive elev?
Hos Semler Gruppen kan du både blive handels- eller kontorelev. Du kan læse mere om mulighederne på vores elevunivers:
Ledige stillinger
Business Process Officer til Semler Gruppen Distriktschef til SKODA Danmark Elever med speciale i økonomi til Semler Gruppen - Aarhus Java udvikler til automatiseret test hos Semler IT Karrosseritekniker til pladeværksted - Semler Retail Aalborg Learning Experience Designer til teamet for digital læring - Semler Gruppen Legal Counsel - Data Privacy - til Semler Gruppen Ansøgningsfrist - 1. marts 2020 Pladesmed til Semler Retail Hillerød Ansøgningsfrist - 28. februar 2020 Produktchef til SKODA Danmark Rental Sales Agent hos Enterprise Biludlejning i Københavns Lufthavn Ansøgningsfrist - 24. februar 2020 Retorisk og kommunikativt stærk underviser med viden om digitale forandringsprocesser til Semler Gruppen Salesforce Administrator til Semler Mobility Salgsansvarlig til SEAT Amager Ansøgningsfrist - 23. februar 2020 Salgsrådgiver til Porsche Center København Ansøgningsfrist - 25. februar 2020 Servicetekniker til Semler Agro Brønderslev Ansøgningsfrist - 29. februar 2020 Studentermedhjælper til kundecenter - Semler Retail Teknisk rådgiver / Diagnosetekniker til Semler Retail København Ansøgningsfrist - 8. marts 2020 Uddannelses-konsulent til Semler Academy Ansøgningsfrist - 1. marts 2020 Weekendhjælpere til Semler Retail København Handelselever til Semler Retail forretninger HR Partner til Semler Gruppen IT-arkitekt til Semler IT Karrosseritekniker-lærlinge til Semler Retails værksteder Kontorelever til Semler Gruppen - Danmarks største bilkoncern Ansøgningsfrist - 1. april 2020 Salgsrådgiverelever til Semler Retails forretninger
Selvom vi ikke søger sådan en som dig på nuværende tidspunkt, så er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.