Karriere

Bliv en del af noget stort
Semler Academy Medarbejder

Vores vigtigste ressourcer er vores medarbejdere, og det er derfor afgørende for os, at du som medarbejder trives og kan udvikle dig i Semler Gruppen.

For fortsat at være på forreste række af mobilitetsmarkedet er vi afhængige af at have de dygtigste medarbejdere. Derfor investerer vi i vores medarbejdere ved at arbejde målrettet med, hvordan vi har det bedste arbejdsmiljø.

Vi har en hel uddannelsesafdeling, som tilbyder efteruddannelse og certificeringer i samarbejde med vores producenter, så vores medarbejdere altid er opdateret på den nyeste viden og de nyeste teknologier.

Med over 2400 medarbejdere er Semler Gruppen en dynamisk organisation, hvor der som medarbejder er muligheder for udvikling - enten i form af specialisering eller som leder.

Vi har et fælles ansvar
Semler Agro Traktor2

Hvordan har du spillet dine kollegaer gode i dag?

Hos Semler Gruppen er vi alle på samme hold, men vi har forskellige funktioner. Derfor er det helt naturligt for os at spille hinanden gode som kollegaer.

Hver enkelt medarbejder i Semler Gruppen tager ansvar for sit faglige område. Vi synes faktisk, at man gerne må tage så meget ansvar, at man gerne må forsøge med nye tiltag i ambitionen om at gør det så godt som muligt. Så er det også ok at fejle - så længe vi lærer af vores fejl.

I over 100 år har vi holdt, hvad vi lover. Det kommer vi også til at gøre de næste 100 år.

Medarbejderfordele
Sundhedsforsikring

Vores vigtigste aktiver er vores medarbejdere, og derfor er alle i Semler Gruppen dækket af vores sundhedsforsikring.

Udviklingsmuligheder

8% af vores medarbejdere skifter job internt i Semler Gruppen hvert år.

Pensionsordning

Vi tilbyder naturligvis alle vores medarbejdere en god pensionsordning.

Efteruddannelse

Vores branche udvikler sig hastigt for tiden, og vi investerer massivt i, at vores medarbejdere også er de dygtigste i fremtiden.

Medarbejdertilbud

Vi holder naturligvis også vores medarbejdere mobile med attraktive tilbud og fordele.

Fællesskaber

På tværs af Semler Gruppen finder du fællesskaber om alt fra motorcykler og veteranbiler til fiskeri og cykling.

Semler Mobility Skoda Salg

Vil du vide mere om Semler Gruppen?

Semler Gruppen er udgjort af en masse passionerede medarbejdere og har over 100 års erfaring.

Der er løbet mange biler og gode idéer igennem organisationen siden fødslen i 1917, men næsen for godt købmandsskab er stadig en kernekompetence.

I dag er Semler Gruppen meget andet end import og salg af biler, da vi også beskæftiger os med landbrugsmaskiner, digitale løsninger og selvkørende teknologier.

Mød dine kommende kollegaer

Semler Gruppen har flere forretningsområder og vi er udgjort af mennesker med meget forskellige arbejdsområder og profiler.

Du kan møde fire af dem her.

Den ene er Redzep Redzepi, som er Værkstedchef hos Semler Retail Gladsaxe.

Du finder yderligere tre videoer nedenfor, som viser hverdagen fra Enterprise, Semler Agro og Holo.

Enterprise Rent-A-Car

Majbritt Winberg, Head of Cleaning hos Enterprise

Semler Agro

Jacob Bach, Afdelingsleder hos Semler Agro

Interesseret i at blive elev?
Hos Semler Gruppen kan du både blive handels- eller kontorelev. Du kan læse mere om mulighederne på vores elevunivers:
Ledige stillinger
Administrativ HR-assistent til Semler Gruppen (tidsbegrænset stilling) Automekaniker til Semler Retail Køge - Pladeværksted Check in Agent til Enterprise i Kastrup Lufthavn (Fuldtid 37,5 time) Ansøgningsfrist - 30. september 2021 Informationssikkerhedskonsulent til Semler Gruppen Ansøgningsfrist - 24. september 2021 Intern Servicerådgiver til Audi Gladsaxe Intern servicerådgiverassistent til Semler Retail Amager IT-konsulent til Semler IT - Operations Karrosseritekniker-lærling til Semler Retail Køge Klargøringsmedarbejder til Audi Gladsaxe Kunderådgiver til Skandinavisk Motor Co. A/S - Kundecenter Lagermedarbejder til Semler Retail København Mekaniker til Semler Retail Amager Outbound sælger søges til bilbranchens største kundecenter Ansøgningsfrist - 30. september 2021 Pladesmed til Semler Retail Holbæk Pladesmed til Semler Retail København Pladesmed til Semler Retail Køge Reservedelschef til Semler Retail Silkeborg Ansøgningsfrist - 15. oktober 2021 Reservedelsrådgiver til Semler Retail Odense Salgsrådgiver / Junior salgsrådgiver til Volkswagen Køge Salgsrådgiver til Audi Amager Servicerådgiver til Semler Retail Silkeborg Ansøgningsfrist - 15. november 2021 Studentermedhjælper til nyt finansieringsselskab - Volkswagen Semler Finans Danmark A/S Studentermedhjælper til Procurement i Semler Gruppen Studentermedhjælper til Semler IT Ansøgningsfrist - 15. oktober 2021 Tekniker (erhvervsbiler) og automekaniker (personbiler) til Semler Retail Holbæk Vært/værtinde til Semler Retail Gladsaxe Weekend-/eftermiddagshjælpere til Audi Fredericia Weekendmedhjælper til Semler Retail Amager Customer Care Consultant – 37-timers stilling - Søborg Ansøgningsfrist - 11. oktober 2021 Implementerings- og udviklingskonsulent til Semler Gruppen Leasing Supporter - lån og leasing i nyt finansieringsselskab – Volkswagen Semler Finans Danmark A/S Product and Pricing Assistant - Dribe - Søborg Ansøgningsfrist - 1. oktober 2021 Salgselev til det digitale salgsteam hos Skandinavisk Motor co A/S
Selvom vi ikke søger sådan en som dig på nuværende tidspunkt, så er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.