Karriere

Bliv en del af noget stort
Semler Academy Medarbejder

Vores vigtigste ressourcer er vores medarbejdere, og det er derfor afgørende for os, at du som medarbejder trives og kan udvikle dig i Semler Gruppen.

For fortsat at være på forreste række af mobilitetsmarkedet er vi afhængige af at have de dygtigste medarbejdere. Derfor investerer vi i vores medarbejdere ved at arbejde målrettet med, hvordan vi har det bedste arbejdsmiljø.

Vi har en hel uddannelsesafdeling, som tilbyder efteruddannelse og certificeringer i samarbejde med vores producenter, så vores medarbejdere altid er opdateret på den nyeste viden og de nyeste teknologier.

Med over 2400 medarbejdere er Semler Gruppen en dynamisk organisation, hvor der som medarbejder er muligheder for udvikling - enten i form af specialisering eller som leder.

Vi har et fælles ansvar
Semler Agro Traktor2

Hvordan har du spillet dine kollegaer gode i dag?

Hos Semler Gruppen er vi alle på samme hold, men vi har forskellige funktioner. Derfor er det helt naturligt for os at spille hinanden gode som kollegaer.

Hver enkelt medarbejder i Semler Gruppen tager ansvar for sit faglige område. Vi synes faktisk, at man gerne må tage så meget ansvar, at man gerne må forsøge med nye tiltag i ambitionen om at gør det så godt som muligt. Så er det også ok at fejle - så længe vi lærer af vores fejl.

I over 100 år har vi holdt, hvad vi lover. Det kommer vi også til at gøre de næste 100 år.

Medarbejderfordele
Sundhedsforsikring

Vores vigtigste aktiver er vores medarbejdere, og derfor er alle i Semler Gruppen dækket af vores sundhedsforsikring.

Udviklingsmuligheder

8% af vores medarbejdere skifter job internt i Semler Gruppen hvert år.

Pensionsordning

Vi tilbyder naturligvis alle vores medarbejdere en god pensionsordning.

Efteruddannelse

Vores branche udvikler sig hastigt for tiden, og vi investerer massivt i, at vores medarbejdere også er de dygtigste i fremtiden.

Medarbejdertilbud

Vi holder naturligvis også vores medarbejdere mobile med attraktive tilbud og fordele.

Fællesskaber

På tværs af Semler Gruppen finder du fællesskaber om alt fra motorcykler og veteranbiler til fiskeri og cykling.

Semler Mobility Skoda Salg

Vil du vide mere om Semler Gruppen?

Semler Gruppen er udgjort af en masse passionerede medarbejdere og har over 100 års erfaring.

Der er løbet mange biler og gode idéer igennem organisationen siden fødslen i 1917, men næsen for godt købmandsskab er stadig en kernekompetence.

I dag er Semler Gruppen meget andet end import og salg af biler, da vi også beskæftiger os med landbrugsmaskiner, digitale løsninger og selvkørende teknologier.

Mød dine kommende kollegaer

Semler Gruppen har flere forretningsområder og vi er udgjort af mennesker med meget forskellige arbejdsområder og profiler.

Du kan møde fire af dem her.

Den ene er Redzep Redzepi, som er Værkstedchef hos Semler Retail Gladsaxe.

Du finder yderligere tre videoer nedenfor, som viser hverdagen fra Enterprise, Semler Agro og Holo.

Enterprise Rent-A-Car

Majbritt Winberg, Head of Cleaning hos Enterprise

Semler Agro

Jacob Bach, Afdelingsleder hos Semler Agro

Interesseret i at blive elev?
Hos Semler Gruppen kan du både blive handels- eller kontorelev. Du kan læse mere om mulighederne på vores elevunivers:
Ledige stillinger
Audi Ekspert til Audi Aalborg Automekaniker til Semler Retail København Booker til Semler Retails landsdækkende Kundecenter Content Creator til Skandinavisk Motor Co A/S – Kundecenter Ansøgningsfrist - 21. juni 2021 Corporate Assistant til Corporate Affairs Debitorbogholder til Semler Gruppen Digital salgsrådgiver til Skandinavisk Motor Co A/S – Kundecenter Forbereder/planlægger til Semler Retail Hillerød Junior salgsrådgiver, nye og brugte biler – Audi Amager Kundemodtager til Audi Fredericia Ansøgningsfrist - 1. juli 2021 Kunderådgiver til Skandinavisk Motor Co A/S - Kundecenter Leasingrådgiver til Semler Premium Legal Counsel til Semler Gruppen Outbound sælger søges til bilbranchens største kundecenter Ansøgningsfrist - 21. juni 2021 Projektorienteret PA til CFO for Semler Gruppen Quality Development Specialist til Semler Gruppen Receptionist til Volkswagen Amager Reservedelsekspedient til Semler Retail København Salgsrådgiver til Audi Fredericia Ansøgningsfrist - 16. juli 2021 Salgsrådgiver til Audi Hørsholm Ansøgningsfrist - 20. juni 2021 Salgsrådgiver til Semler Retail Silkeborg Ansøgningsfrist - 22. juni 2021 Salgsrådgiver til SKODA Amager Salgsrådgiver til SKODA Risskov Ansøgningsfrist - 1. juli 2021 Salgsrådgiver til Volkswagen København Salgsrådgiverelev – brugte biler til Volkswagen Amager Servicemedarbejder til Semler Retail København Servicemedarbejder til Semler Retail Silkeborg Servicemedarbejder til Skadecenteret hos Semler Retail Gladsaxe Studentermedhjælper til Skandinavisk Motor Co A/S – Kundecenter Studentermedhjælpere med IT-kompetencer til Semler IT Tekniker til Semler Volkswagen Hillerød Tekniker/mekaniker til Audi Gladsaxe Tekniker/mekaniker til Semler Retail Holbæk Ansøgningsfrist - 22. juni 2021 To karrosserismede til Semler Retail Risskov Udleveringsmedhjælper til salgsafdelingen - Audi Gladsaxe Vært/værtinde til Audi Gladsaxe Vært/værtinde til Audi Hørsholm Weekendmedhjælper til Semler Retail København Reservedelsrådgiverelev til Semler Retail København Servicerådgiverelev til Semler Retail Amager Softwaretester med Salesforce erfaring til Semler IT Teknisk tester til Semler IT
Selvom vi ikke søger sådan en som dig på nuværende tidspunkt, så er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.