Forretningen

Semler Mobility Solutions

Semler Mobility Solutions
Semler Mobility Solutions er den samlende betegnelse for vores bud på mobilitetsløsninger. Som en uafhængig, familiedrevet virksomhed har vi i Semler Gruppen unikke muligheder for at tage beslutninger og teste nye områder samt investere i løsninger, som kunderne efterspørger i morgen.
Hos Semler Gruppen udvikler vi fremtidens mobilitetskoncepter.

Vi har eksisteret i mere end 100 år, hvor vi primært har importeret og solgt biler. Men alting forandrer sig, og derfor investerer vi massivt i fremtidens mobilitetsløsninger.

Den teknologiske udvikling går rigtig stærkt, og det, vi betragtede som science fiction i går, er hverdag i morgen. I vores egen kontekst ser vi det derfor som en helt naturlig udvikling, at både ejerforholdet og anvendelsen af en bil kommer til at ændre sig i fremtiden.

I 2015 søsatte vi en innovationsdivision under navnet Semler Innovation, hvis formål er at agere rugeplads for nye forretningsmodeller for mobilitetsydelser.

I dag kalder vi det Semler Mobility Solutions og dækker både afprøvede og mere eksperimenterende mobilitetsløsninger.

Semler Mobility Solutions består i dag af virksomhederne :Dribe, Connected Cars, Holo, Enterprise Rent-A-Car og RTT.

20231211 SG AR 0582

:Dribe – en helt ny måde at have bil på.

:Dribe A/S står bag vores digitale end-to-end abonnementskoncept, der leverer alle nødvendige elementer til at drive og administrere en bilabonnementsforretning på en nem og kosteffektiv måde. Dette omfatter softwareløsninger, operationelle værktøjer og supportfunktioner, der er skræddersyet til at effektivisere og optimere forretningsprocesserne. Løsningen danner grundlaget for en kundevendt app, som sikrer, at kunderne kan håndtere deres bilabonnement på en simpel og fleksibel måde, som sikrer en god kundeoplevelse.

:Dribe Danmark er vores franchiseenhed, der opererer med konceptet i Danmark. De er ansvarlige for at drive og administrere vores bilabonnementsforretning her i landet. I 2023 udvidede de med en ny lokation i Aarhus, hvorfor vi nu opererer på fire lokationer. Fordelt i hele landet søger de at tilbyde en unik og fleksibel abonnementstjeneste til danske bilister, der ønsker en alternativ løsning til traditionel billeasing og ejerskab.

Cc

Connected Cars

Connected Cars så dagens lys i 2016 og er en tech-virksomhed med ambitionen om at forandre fremtidens mobilitet.

Connected Cars er sat i verden for at øge kundeloyalitet og indtægter for bilimportører, forhandlergrupper og leasingselskaber med køretøjsdata i realtid.

Deres omfattende produktpakke omfatter plug-and-play-hardware, software og API'er med en dokumenteret track record og markedsklare løsninger.

Med tilslutningen af næsten 300.000 biler på tværs af fem kontinenter og over 375.000 app-downloads demonstrerer Connected Cars sin vidtrækkende indvirkning på markeder i og uden for Europa.

Løsningen giver importører og forhandlere over hele verden mulighed for at implementere transformative ændringer i deres kundestyring og servicedrift, hvilket i sidste ende fører til forbedret rentabilitet.

Holo Busser5

Holo

Holo er Nordens førende indenfor autonom transport – både i luften og på jorden.

Den teknologiske udviklingen gør, at vi ikke skal langt ud i fremtiden, før det bliver muligt at bestille nem, hurtig og sikker selvkørende transport. Vi er der ikke endnu, men Holo arbejder sammen med både private og offentlige aktører for at gøre visionerne til virkelighed.

Holo har to primære forretningsben, der handler om hhv. selvkørende persontransport og fragt med droner.

Semler 2022 Enterprise Kastrup Lufthavn 11098 1920X1080 72Dpi

Enterprise Rent-A-Car

Enterprise Rent-A-Car er verdens største udbyder af biludlejning og i Danmark, Sverige og Norge er franchisen af Enterprise ejet af Semler Gruppen under virksomheden Shared Mobility A/S.

Selskabets aktiviteter påbegyndte med etableringen i Københavns Lufthavn primo 2015, og er i dag til stede i lufthavnene i København, Aalborg, Billund og Arhus. Dertil kommer udlejning fra lokationer i flere af de største danske byer. Vi er desuden til stede i de to største lufthavne i Sverige og Norge hhv. Arlanda i Stockholm og Gardermoen i Oslo. I 2022 er der også åbnet for biludlejning på Færøerne.

Semler 2022 RRT Soeborg 13246 1920X1080 72Dpi

RTT

Totalleverandør til autobranchen

RTT er førende indenfor kosmetisk klargøring og bilpleje samt bilindretning, foliering, ​auto-el, pladeværksted og taxi-opbygninger.​

På indoor og outdoor media leverer RTT bl.a. materialer til showrooms, kampagneaktiviteter og billboards.​​

RTT er landsdækkende og beskæftiger omkring 100 mennesker.​

Kontakt