Semler IT
Det kan godt være, at vores biler og landbrugsmaskiner er blevet mere digitale, men det er hele vores forretning også. Semler IT er en af drivkræfterne i den digitale udvikling af Semler Gruppen.
Semler IT understøtter Semler-koncernens digitale ambitioner og leverer skudsikker IT-drift.
20231004 SG Aarhus 673
Om Semler IT

Der er løbet mange terabytes i den digitale å siden de første hulkortløsninger blev taget i anvendelse for over 40 år siden til styring af det allerede dengang store reservedelslager i Skandinavisk Motor Co. A/S.

I dag er teknologien en helt anden end dengang, men motivationen hos Semler IT er stadig den samme: At understøtte forretningen med digitale værktøjer, der gør det lettere for brugerne.

Vores kunder er brugerne - både hos Semler Gruppen og alle relaterede selskaber, men også hos de mere end 100 private forhandlere og servicepartnere, der fører vores brands - og det er altid dem vi sætter i forreste række, når vi leverer produkter og services.

I praksis leverer vi alle former for IT-løsninger fra hardware som mobil og bærbar over WiFi og digitale værktøjer til komplekse forretningssystemer.

Vores opgave er at levere de rigtige værktøjer og sørge for at de fungerer fejlfrit.

Udvikling

Den teknologiske udvikling står ikke stille og vi arbejder derfor konstant på at tilbyde bedre digitale løsninger til vores brugere.

Sikker drift

Semler Gruppen omsætter for flere milliarder om året og vi sætter derfor en enorm stolthed i at levere intrastruktur og IT-sikkerhed i verdensklasse.

Den digitale arbejdsplads

Vi leverer både hardware, software og infrastruktur til hele Semler Gruppen, men også til de private forhandlere, der fører vores brands.

Semler IT er resultatet af 40 års vedvarende fokus på at udnytte ny teknologi i en handelsvirksomhed.
Semler 2022 Semler Group Broenby 12044 1920X1080 72Dpi

Vil du være del af holdet?

Semler IT er udgjort af mere end 100 dedikerede medarbejdere, der hver dag går på arbejde for at holde lejerne smurt og af og til erstatte dem med nyere løsninger i Danmarks største mobilitetskoncern.

Hvis du vil være en del af teamet, så tjek vores ledige stillinger.

Kontakt
Direktør for Semler IT