Audi podcast om bandet jung

06. november 2020

Audi

”Ud i kørebanen” er titlen på Audis nye podcast, der går tæt på pop-bandet jung og deres Danmarksturné ”Blitz Tour”. Vært på podcasten er Esben Bjerre Hansen, der tager dig helt tæt på de tre dygtige musikeres forberedelser og undervejs på bandets første turné, der blev skudt i gang den 30. oktober og fortsætter frem til 28. december.

Audi har siden årsskiftet været mobilitetspartner for bandet og har bl.a. benyttet numrene ”Blitz, Baby” og ”Hvad Skal Jeg Tro På” som baggrundsmusik til Audi Q2 og Q3 TV-reklamerne. Nu tager Audi og jung samarbejdet et skridt videre og tager danskerne med bag scenen på et dansk band, der spås en stor fremtid på musikscenen.

Morten Friis-Olsen, Head of Marketing hos Audi Danmark, uddyber samarbejdet: Partnerskabet mellem Audi og jung falder godt i tråd med vores strategi om at støtte den danske kunstscene og danske talenter i særklasse. Hos Audi finder vi stor inspiration i samarbejdet med jung, og vi glæder os over at, vi kan hjælpe dem på vej gennem vores partnerskab.

”Ud i kørebanen” udkommer i 3-4 afsnit og udsendes på Spotify og Apple Podcast i november, december og januar. Første afsnit er netop lanceret.

Læs mere og hør første afsnit på audi.dk/jung

Medlemmer af jung:
Michael Hovmand (keyboard/computer)
Sigurd Boesen (guitar/computer)
Jonas Jung (vokal)

Diskografi:
Jeg Skal Nok Vente (single 2019)
Hun Kommer Tilbage (single 2019)
Blitz, Baby (single 2020)
Blitz (album 2020)