Kontorelev til Semler Mobility København

Semler Mobility København

Vi søger en engageret kontorelev med et administrativt gen, som har lyst til at blive en del af et dynamisk og kompetent team. Du får en varieret elevplads med et godt socialt arbejdsmiljø og spændende karrieremuligheder. Har du vindermentalitet og elsker at lære nye ting? 

Så er du måske vores nye kontorelev med forventet opstart den 1. september. 

Uddannelsesforløbet
Som vores nye kontorelev vil du hverken komme til at mangle udfordringer eller udviklingsmuligheder. Du får mulighed for at arbejde med forskelligartede administrative opgaver – bl.a. indregistrering og fakturering af biler. Herudover vil der være mulighed for mindre bogførings- og faktureringsopgaver, samt arbejde i vores reception bl.a. med modtagelse af kunder. 

Uddannelsen varer 2 år. Sideløbende med din oplæring i virksomheden følger du en obligatorisk skoleundervisning på en handelsskole.

Hvem er du?
Du har en uddannelsesmæssig baggrund med enten en gennemført EUX, HHX eller HTX/STX/HF (suppleret med 5 ugers grundforløb).  

Som person brænder du for at lære nye ting, har gåpåmod og trives med at være på en arbejdsplads, hvor tempoet indimellem kan være højt. Det er vigtigt, at du evner at strukturere din forhold til dine arbejdsopgaver, og at du er fleksibel. Som person har du en positiv attitude og er initiativrig ift. At søge nye opgaver. 

Vi forventer desuden, at du:
  • Har erfaring fra tidligere fritidsjob
  • Har erfaring med Microsoft Office-pakken (Word og Excel)
  • Du har gode karakterer fra din skolegang
  • Er udadvendt og trives med kundekontakt

Hvem er vi? 
Hos Semler Mobility København bliver du en del af en arbejdsplads med passionerede og dygtige kolleger med et stærkt fællesskab. Vi er gode til at støtte hinanden og prioriterer din læring og udvikling højt. 

Vi er en del af Semler Gruppen, som er Danmarks største bilkoncern med over 100 års erfaring inden for import og salg af biler. 

Lyder dette som noget for dig?  
Så glæder vi os til at høre fra dig! 

Vi behandler ansøgningerne løbende. Grundet sommerferie vil samtaler finde sted i august måned. 

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte Filialchef Martin Schumacher på mail majr@vw-kbh.dk.
 
 

Address

Semler Mobility København

Banevingen 9

2200 København N