Vicevært til Semler Gruppen’s hovedkontor

Semler Gruppen

Er du holdspiller, nytænkende og god til at holde overblik?
 
Hvis du kan nikke genkendende til det, og samtidig har hænderne skruet rigtigt på, så er det dig vi mangler som en ny kollega til holdet. 

Vi søger en vicevært til vores nyistandsatte hovedkontor i Brøndby, hvor du vil indgå i et team med 2 andre viceværter. 
 
Hvem er teamet?
Vores dedikerede Facility serviceteam består af 2 Viceværtkolleger, 2 Receptionister og 13 kolleger i kantinen der elsker at lave god mad til os. Hele vores hovedkvarter er nyistandsat indenfor de sidste par år, og vi er nu i gang med optimering af udearealer.
Vi lægger vægt på at samles omkring morgenmad og få snakket ugen igennem, samt på det sociale. Vi hjælpes ad på tværs så vi sammen løser opgaverne.
 
Hvad skal du lave?
Som team skal I sammen holde ude- og inde arealer i god form på alle vores bygninger i Brøndby. Opgaverne vil variere fra udskiftning af kulsyre på dansk vand til fx at male. Formålet er at sikre, at dagligdagen kører uden de store bump på vejen for vores kollegaer på hovedkontoret.
Dine arbejdsopgaver er bl.a. :
 
  • Indvendigt vedligehold, mindre flytninger, holde orden og fylde op.
  • Mindre håndværksmæssige reparationer.
  • Passe udearealer, glatførebekæmpelse samt oprydning.
  • Ringe efter håndværkere ved behov, sætte dem i gang samt tjekke at arbejdet bliver udført korrekt.
 
For at blive en succes hos os, må du gerne være nytænkende og skabe dine egne rutiner sammen med teamet. Du vil også arbejde tæt sammen med de øvrige kollegaer i Facility. 
 
Hvem er du?
Du har erfaring som vicevært, og har måske en håndværksmæssig baggrund, eller teknisk/mekanisk erfaring. Du kender til forskellige håndværk og går ikke på kompromis med kvaliteten. Du tager fat i alle opgaver med et smil, også selvom det ikke lige var dig, der skulle løse det.
Vi forventer, at du tænker ud af boksen og er en problemløser. Du er holdspiller og serviceminded. Du er teamplayer og har en grundlæggende interesse i at sikre succes gennem og med, dine kollegaer. 
 
Du har kørekort, gerne et truckcertifikat, men det er ikke et must.
 
Om os
Semler Gruppen er Danmarks største koncern i bilbranchen med over 100 års erfaring inden for import og salg af biler af bl.a. mærkerne Volkswagen, Audi, ŠKODA, CUPRA og SEAT med ca. 2.800 ansatte i hele landet.  
Hos os kan du se frem til et job i en dynamisk og voksende virksomhed, hvis branche er i forandring.
Vi har et uformelt arbejdsmiljø med gode og attraktive medarbejderforhold. Vi kan tilbyde en attraktiv lønpakke baseret på dine kvalifikationer, og din arbejdsadresse vil være på Park Allé 355 i Brøndby.
 
Stillingen er fuldtid. Arbejdstider ligger mandag til fredag i tidsrummet kl. 7.00 til 15.00. Der kan forekomme opkald på vagttelefon udenfor arbejdstid hver tredje uge. Opstart snarest muligt, men vi venter gerne på den rette.
 
Lyder det som noget for dig?
Hvis ja, glæder vi os til at læse din ansøgning. Vi afholder samtaler løbende, så søg gerne allerede i dag. 
 
Du ansøger online via linket HER.
 
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Facility chef Anja Engblad via telefon 43288200. 
 
 

Address

Semler Gruppen

Park Allé 355

2605 Brøndby