Vært/værtinde til Audi Gladsaxe

Audi Gladsaxe

Er du vild med Premium biler og kunne du tænke dig et fleksibelt studiejob? Så er dette måske jobbet for dig!

Vi søger en udadvendt vært/værtinde til vores reception, som motiveres af at møde nye mennesker og sikre en høj kundetilfredshed. Som den udadvendte og opsøgende vært/værtinde for alle kunder i vores forretning er du med til at sikre, at vores kunder oplever kundebetjening på et meget højt og professionelt niveau, når de besøger Audi Gladsaxe.

Om stillingen
Du vil være tilknyttet receptionen som er placeret centralt i vores showroom. Her vil din primære arbejdsopgave bestå i, at kunden altid får en venlig og professionel modtagelse i forretningen og får den hjælp vedkommende behøver.

Derudover vil du varetage administrative opgaver for vores salgsafdeling, samt sørge for, at vores showroom og reception ser indbydende ud til vores kunder. Internt vil du få en bred kontaktflade med medarbejdere på tværs af afdelingerne, og derfor er det vigtigt, at du som person trives med at være opsøgende og kan håndtere alle slags henvendelser, med et smil.
Du kan forvente en arbejdstid på ca. 8 timer om ugen på hverdage samt weekendvagter.

Om dig
Du har naturligt flair for at give en god, professionel kundeservice og spreder positiv energi omkring dig med din udadvendte natur. Disse egenskaber er vigtige i rollen, da vores kunders tilfredshed er altafgørende. Din arbejdsstil er omhyggelig og systematisk, så du formår at løse dine forskellige arbejdsopgaver til tiden.

Du evner at arbejde selvstændigt, men også i samarbejde med resten af teamet. Kan du tilføje god humor til teamet og smitter du med god energi – jamen så er du allerede godt på vej.
Vi forventer desuden, at du: 
  • Har kørekort
  • Er mødestabil 
  • Har erhvervserfaring fra tidligere fritidsjobs 
  • Du evner at arbejde selvstændigt, men også i samarbejde med resten af teamet
     
Vi tilbyder
Et attraktivt job, som vil være præget af samarbejde med gode kolleger, daglige udfordringer og selvstændige opgaver samt muligheden for at blive en vigtig del af en stor og professionel organisation, som tæller over 2.400 dedikerede medarbejdere.
En spændende stilling, hvor du har frihed under ansvar. Derudover kommer du til at være i en afdeling, som er præget af en uformel tone og hvor der er plads til humor og diversitet.

Du kan glæde dig til at blive en del af kompetent team, som er præget af en positiv stemning og tæt samarbejde.
 
Lyder dette som noget for dig?
Søg venligst stillingen online via linket ’send ansøgning’ forneden.
Samtaler forventes gennemført løbende og tiltrædelse efter nærmere aftale, så søg stillingen allerede i dag.
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Tascha Henriksen på mail tahe@audi.dk.
Vi glæder os til at høre fra dig!
 
 
 

Address

Audi Gladsaxe

Turbinevej 1

2860 Søborg