Vært/Værtinde til Semler Mobility Køge - Deltid

Semler Mobility Køge

Er du vild med biler og kunne du tænke dig et fleksibelt deltidsjob? Så er dette måske jobbet for dig!

Vi søger en udadvendt vært/værtinde til vores indskrivning, som motiveres af at møde nye mennesker og sikre en høj kundetilfredshed. Som den udadvendte og opsøgende vært/værtinde for alle kunder i vores forretning er du med til at sikre, at vores kunder oplever kundebetjening på et meget højt og professionelt niveau, når de besøger Semler Mobility Køge.

Om stillingen
Du vil være tilknyttet indskrivning på værkstedet som er placeret centralt i vores Volkswagen hus. Her vil din primære arbejdsopgave bestå i, at kunden altid får en venlig og professionel modtagelse i forretningen og får den hjælp vedkommende behøver. Sørge for, at vores kundeområde og indskrivning ser indbydende ud til vores kunder. 

Internt vil du få en bred kontaktflade med medarbejdere på tværs af afdelingerne, og derfor er det vigtigt, at du som person trives med at være opsøgende og kan håndtere alle slags henvendelser, med et smil.

Stillingen er på ca. 10-15 timer om ugen på hverdage i tidsrummet:

Mandag: 14:30-17:00
Tirsdag: 07:00-09:00
Onsdag: 14:30-17:00
Torsdag: 07:00-09:00
Fredag: 07:00-09:00

Om dig
Du har naturligt flair for at give en god, professionel kundeservice og spreder positiv energi omkring dig med din udadvendte natur. Disse egenskaber er vigtige i rollen, da vores kunders tilfredshed er altafgørende. Din arbejdsstil er omhyggelig og systematisk, så du formår at løse dine forskellige arbejdsopgaver til tiden.

Du evner at arbejde selvstændigt, men også i samarbejde med resten af teamet. Kan du tilføje god humor til teamet og smitter du med god energi – jamen så er du allerede godt på vej.

Vi forventer desuden, at du: 
  • Er mødestabil 
  • Har erhvervserfaring fra tidligere fritidsjobs 
  • Du evner at arbejde selvstændigt, men også i samarbejde med resten af teamet

Vi tilbyder
Et attraktivt job, som vil være præget af samarbejde med gode kolleger, daglige udfordringer og selvstændige opgaver samt muligheden for at blive en vigtig del af en stor og professionel organisation, som tæller over 2.800 dedikerede medarbejdere.

En spændende stilling, hvor du har frihed under ansvar. Derudover kommer du til at være i en afdeling, som er præget af en uformel tone og hvor der er plads til humor og diversitet.

Du kan glæde dig til at blive en del af kompetent team, som er præget af en positiv stemning og tæt samarbejde.

Lyder dette som noget for dig?
Søg venligst stillingen her.

Samtaler forventes gennemført løbende og tiltrædelse efter nærmere aftale, så søg stillingen allerede i dag.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Jacqueline Bantz på mail jaba@vw-amager.dk eller telefon: 31371448

Vi glæder os til at høre fra dig!
 
 

Address

Semler Mobility Køge

Tangmosevej 110

4600 Køge