Udleveringsmedhjælper til salgsafdelingen - Audi Gladsaxe

Audi Gladsaxe

Er du serviceminded, interesseret i den nyeste teknologi, og vil du have chancen for at blive en del af et fænomenalt bilhus? Så læs videre her!
 
Vi har masser af aktivitet hos Audi Gladsaxe og derfor søger vi lige nu nye kolleger, som vil være en del af vores salgsafdeling og indtage en vigtig rolle, når vores glade kunder henter deres nye bil hos os.
 
Om jobbet
Som udleveringsmedhjælper indgår du i et team af dedikerede medarbejdere i salgsafdelingen, hvor vi i høj grad vægter at give den bedste oplevelse til vores kunder, mens vi prioriterer et godt arbejdsmiljø og samarbejdet med hinanden.
 
Din primære arbejdsopgave vil være at sende vores kunder afsted på en enestående måde, når du præsenterer og udleverer deres nye bil til dem. Jobbet indebærer derfor meget kundekontakt, hvor du er bindeleddet, der sørger for at give kunden et gyldent øjeblik, når de henter deres bil hos os. I jobbet vil du formidle din viden om bilerne – som du selvfølgelig bliver grundigt oplært i – på en professionel, grundig og energisk måde.
 
Arbejdstid
Som udgangspunkt vil arbejdstiden være i vores åbningstider (kl. 10-17) i weekenderne, men der vil også være mulighed for vagter i hverdagene, når det passer til din hverdag – eks. som studerende.
 
Om dig
Vi forventer, at du er kvalitetsbevidst, åben og holder af at kommunikere med mange forskellige mennesker i løbet af din arbejdsdag.
Du har en naturlig interesse for biler samt for den nyeste teknologi og teknik. Måske har du allerede erfaring fra et job med kundekontakt (eks. fra butiks- eller restaurationsjob), og ellers har du lyst til at tilegne dig den erfaring hos os. Vigtigst af alt er, at du har motivationen for at give vores kunder en uforglemmelig oplevelse, og at du møder på arbejde med et glimt i øjet – så skal vi nok lære dig resten.
 
Kørekort er en forudsætning for ansættelse i stillingen.
 
Om os
Audi Gladsaxe er en del af Semler Gruppen, som er Danmarks største virksomhed i bilbranchen med over 100 års erfaring inden for import og salg af biler.

Du bliver hos os en del af et topmoderne bilhus med et dynamisk miljø og gode kolleger.
 
Lyder det som noget for dig?
Søg stillingen online via linket "Send ansøgning" nedenfor. Vi glæder os til at høre fra dig!
 
Vi behandler ansøgningerne løbende, og tiltrædelse i stillingen er snarest muligt.
 
Ved spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte salgschef Mark Gjetting på e-mail magj@audi.dk.

Address

Audi Gladsaxe

Turbinevej 1

2860 Søborg