Uddannelseskonsulent til Semler Academy

Semler Gruppen

Er du den nye uddannelseskonsulent til Semler Academy?

Har du erfaring som leder inden for salg eller service, og måske endda erfaring som underviser?

Hvis du samtidig har lyst til at varetage udviklingsopgaver i forbindelse med uddannelse, så søger vi dig til at indgå i vores team af dedikerede undervisere!

Semler Academy er en del af Danmarks største bilimportør, Semler Gruppen, og vi varetager uddannelse for blandt andet Volkswagen, ŠKODA, SEAT, Cupra og Audi.

Som uddannelseskonsulent vil du blive en del af teamet Uddannelse & Implementering under Semler Academy, hvor vi i øjeblikket er 3 Uddannelseskonsulenter og 4 Implementeringskonsulenter.

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være mangeartet. Det er dog vigtigt, at du har en teoretisk ballast til at arbejde med uddannelse og træning af både ledere og medarbejdere i salg og servicefunktioner.
Din praktiske erfaring med både ledelse og salg/service, skal du omsætte og bringe i spil, når du udover at undervise, også deltager i den kontinuerlige udvikling af vores kurser. Det er derfor essentielt, at du kan omsætte teori til praksis, og med baggrund i dine erfaringer, kan skabe motiverende og engagerende undervisning.
Kommer din erfaring fra autobranchen kan det være en fordel, men det er ikke et krav for at komme i betragtning til stillingen.

Hvad arbejder vi med?
Den primære opgave for dig som uddannelseskonsulent, er udvikling, tilrettelæggelse samt gennemførelse af uddannelser i ledelse, kommunikation og teamudvikling. Samtidig bliver du facilitator i forbindelse med at sætte ekspertviden i spil på uddannelserne, når der optræder gæsteundervisere.
Sideløbende med undervisningen evaluerer og udvikler teamet løbende på det eksisterende materiale, hvilket du ligeledes bliver en stor del af.

Udover undervisning på hovedkontoret i Brøndby, samt rundt om i landet, er en vigtig del af jobbet, udvikling og brug af digitale virkemidler. Det er derfor vigtigt, at du har erfaring med brug og udvikling af bl.a. e-learning, ”live online trainings”, og afholdelse af webinarer.

Vores uddannelser har rodfæste i uddannelseskoncepter fra Volkswagen AG og dit arbejde bliver derfor også at tilsikre, at koncepterne tilpasses, så de skaber stor værdi for vores mærker på det danske marked. Dette gør vi bl.a. gennem inddragelse af forhandlernettet, så vi sikrer at vi til stadighed møder forretningernes behov, og kontinuerligt leverer relevant og praksisnær uddannelse, som hjælper dem til at opnå succes i kunderelationen.

Din primære opgave bliver at undervise og træne ledere, på en motiverende og engagerende måde, og derigennem hjælpe vores forhandlere.
Vores tempo er til tider højt, og opgaverne kan skifte i både kompleksitet og omfang. Det er derfor vigtigt, at du trives et omskifteligt miljø og i et team, hvor opgaverne hurtigt skifter, dagene sjældent er ens, og hvor vi af og til ”lægger asfalten mens vi kører”.

Din profil ser måske sådan ud…
 
 • Du har minimum et par års ledererfaring fra salg/service/detailhandel
 • Du har evt. erfaring med uddannelse og træning, eller som minimum stor motivation for at kaste dig ud i det
 • Du har erfaring med brugen af digitale medier og udvikling af digitalt indhold
 • Du formår at omsætte teori til praksis
 • Du trives med at arbejde selvstændigt, struktureret og målrettet
 • Du er i høj grad selvledende, og motiveres af rollen som underviser
 • Du er udadvendt og har nemt ved at skabe social kontakt
 • Du er god til formidling og evner at tilpasse din kommunikation til flere forskellige typer af mennesker
 • Du har gerne erfaring fra autobranchen alternativt salg af langvarige forbrugsgoder
 • Du har kørekort til personbil
 • Du taler og skriver engelsk

Du underviser ca. 100 dage om året, hvoraf ca. 25 dage kan være rejsedage med overnatning.
Derudover vil du skulle påregne rejseaktivitet til bl.a. Tyskland, hvor en del af din egen uddannelse vil foregå.

Alt efter din baggrund og dine kompetencer, vil du have mulighed for at sætte dit eget præg på stillingen, og være med til at forme og definere de opgaver du løser i teamet.

Da der vil være noget rejseaktivitet rundt om i landet, og du i et vist omfang også har mulighed for at arbejde hjemmefra, er det ikke så vigtigt, hvor i landet du er bosat. Du skal dog være opmærksom på, at en del af arbejdet og undervisningen vil foregå på vores adresse på Park Allé 356 i Brøndby.

Vi tilbyder en stilling med spændende udfordringer, stort potentiale samt høj grad af frihed til at præge udviklingen.
Derudover medfølger der firmabil, hjemmearbejdsplads, fri telefon, internet, pensionsordning og fordelagtig sundhedssikring.

Stillingen refererer til teamlederen for Uddannelse & Implementering på Semler Academy.

Hvad så nu?
Lyder det som noget for dig, så skynd dig at søge stillingen online via dette link.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, men det vigtigste er at vi finder den rette kandidat. Deadline for ansøgning er 31. august, og vi opstarter samtaler i løbet af september måned.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Teamleder Anders Bertram Mikkelsen på telefon 2525 6000.
 
 

Address

Semler Gruppen

Park Allé 355

2605 Brøndby