Teknisk tester til Semler IT

Semler IT

Semler Gruppen er Danmarks største bilkoncern med 2.400 medarbejdere og har over 100 års erfaring inden for import og salg af biler af bl.a. mærkerne Volkswagen, Audi, SKODA og SEAT. I dag er Semler Gruppen organiseret i fem divisioner, der beskæftiger sig med bilbranchen, landbrugsmarkedet og fremtidens mobilitetskoncepter.

Forandringer, forandringer og forandringer. Hos Semler Gruppen oplever vi en branche, der undergår en enorm udvikling. Det betyder, at vi også selv er i gang med en transformation i måden vi arbejder og agerer på – både for at have de mest tilfredse kunder, men også for at have de mest tilfredse medarbejdere. En af de største forandringer i de kommende år er blandt andet en massiv omstilling af vores IT-landskab.

Autobranchen er på en spændende rejse, hvor både produkter og den måde de bliver ejet og brugt på udvikles med lynets hast. Kunderne køber ikke længere bare en bil – de køber en mobilitetsløsning. Som de førende på markedet har Semler Gruppen de bedste forudsætninger for at geare sig til en mere teknologisk fremtid med f.eks. el- og selvkørende biler. Derfor har virksomheden taget de første skridt i en omfattende transformation af hele IT-landskabet og IT-forretningen.

Om jobbet
Som Teknisk Tester, i en nyoprettet stilling hos Semler IT, vil du blive en del af et topengageret team. Du vil få reference til en dygtig chef med adskillige års erfaring fra området, og du vil få 12 kollegaer, som alle har en vigtig rolle i udviklingsafdelingen hos Semler IT.

Testafdelingen blev etableret i juni 2019 og består af både testautomatiseringseksperter og funktionelle testere. Testafdelingens opgave er at sikre, at forretningen får den højeste kvalitet af virksomhedens produkter og løsninger. Din rolle vil være vigtig, idet du skal være med til at planlægge og afvikle testaktiviteter, alt dette i koordination med udviklingsafdelingen og forretningen.

Generelt vil du kunne se frem til mange spændende testopgaver qua virksomhedens mange nye IT-løsninger. F.eks kommer du til at udføre test på en helt nyetableret platform, som udelukkende er baseret på Azure Cloud komponenter. De nyeste versioner fra Microsofts forskellige frameworks er dem du kommer til at arbejde med. Du får mulighed for at præge det tekniske testområde hos Semler IT. Ligesom du bliver en fast integreret del af et agilt udviklingssetup (Scrum), hvor du indgår - på lige fod med integrationsudviklerne – i en DevOps inspireret proces.

Semler IT arbejder hen imod mere agile arbejdsmetoder. Samarbejde, frihed under ansvar, faglig udvikling og teamånd er noget, du kan se frem til at blive en del af i testafdelingen hos Semler IT. En stærk samarbejdsorienteret kultur, som har bragt virksomheden hertil, hvor den er i dag.

Udviklingsafdelingen består af mere end 60 medarbejdere og eksterne konsulenter – både lokalt og offshore. I jobbet som softwaretester får du mulighed for at arbejde med de mennesker, der udvikler løsninger i et omfattende systemlandskab, der understøtter processer fra bilfabrik til slutkunden.

Dine ansvarsområder vil blandt andet være:
 
 • Udføre teknisk test på en helt nyetableret platform, udelukkende baseret på Azure Cloud komponenter.
 • Medvirke til at vores testautomatiseringsteam kan udvikle automatiserede tests.
 • Deltagelse i et agilt udviklingssetup (Scrum) sammen med integrationsudviklerne.
 • Udarbejdelse- og eksekvering af testcases.
 • Du får mulighed for at præge det tekniske testområde hos Semler IT.
 • Sikre godt samarbejde og kommunikation på tværs af Semler IT
 • Støtte op omkring dine kollegaer – for sammen bliver I gode.
 • Se positivt på fremtiden qua de nye spændende IT-løsninger virksomheden implementerer

Om dig 
Du har en IT-faglig uddannelse. Det kunne være som .net Core udvikler, datamatiker, softwareudvikler, IT-ingeniør eller noget helt fjerde. Måske har du oparbejdet relevant erfaring via praktisk arbejde.
Derudover er du en erfaren .net udvikler og har måske arbejdet som teknisk tester. Selvfølgelig har du stor interesse for softwaretest og kvalitetssikring. Din baggrund har givet dig en viden, som du kan bringe i spil, når testene skal designes og gennemføres.
 
 • En ISTQB Foundation-certificering vil være det optimale, men ikke et krav. Dog skal du være motiveret for at tage certificeringen kort tid inde i din ansættelse.
 • Vi ser gerne, at du har arbejdet med Azure DevOps/Github. Måske har du endda arbejdet med Middelware integrationsplatform i en større dansk virksomhed.
 • Det er en fordel, hvis du har kendskab til diverse testteknikker, og du ved hvornår de skal bruges (blackbox, whitebox og analytiske).
 • Du har erfaring med test af distribuerede systemer / Micro Services.
 • Du sætter en ære i testarbejdet og interesserer dig for, hvad der sker i testverdenen.
 • Du har gode evner inden for testplanlægning og koordinering, samt ikke mindst få sikret at de bliver udført til tiden.
 • Idet Semler IT har mange partnere indenlands og udenlands, forventer vi, at du behersker dansk og engelsk, både i skrift og tale.

Personlige egenskaber 
Som person kan man beskrive dig sådan: 
 
 • Du er proaktiv, resultatorienteret og evner at drive opgaver helt frem til målet.
 • Du er vedholdende, selvstændig og kan arbejde fokuseret. 
 • Du er åben for forandringer og nye måder at arbejde på (omstillingsparat). 
 • Du har flair for godt samarbejde og prioriterer det højt i din arbejdsform. 
 • Du evner god kommunikation og kan tale med personer på alle niveauer i organisationen. 
 • Du er struktureret og har styr på detaljerne.
 • Du har gode analytiske evner.
 • Du har en positiv livsindstilling. 
 • Du er ambitiøs på forretningens vegne, og motiveret for at bidrage til virksomhedens samlede succes.
 • Og ikke mindst er du god til at identificere faldgruber og tage de nødvendige skridt for at undgå dem. På den måde er en løsning tæt på bullet-proof, når den har været forbi dig.

Fortrolighed i søgeprocessen 
Semler IT samarbejder med en ekstern samarbejdspartner i rekrutteringsprocessen (KEJSER - Empathy first). Upload meget gerne dit CV hurtigst muligt her. Samtaler afholdes løbende, og stillingen bliver besat, når den rette kandidat er fundet. 
Hvis du er interesseret i at høre mere om stillingen, kan du kontakte ekstern konsulent Rikke Kejser på telefon 5118 2359 eller på rikke@kejserhr.com 
 
 

Address

Semler IT

Park Allé 355

2605 Brøndby