Tekniker/mekaniker til Audi Gladsaxe

Audi Gladsaxe

Til vores topmoderne værksted, som både servicerer og reparerer Audi RS-modeller, e-tron elbiler og almindelige personbiler, søger vi snarest en struktureret og teamorienteret tekniker. Som vores nye kollega på mekanisk værksted bliver du del af et stærkt team og får mulighed for at arbejde med et af branchens bedste brands i en Audi-forretning i særklasse.
 
Bliv en del af et topmoderne værksted
Du får din egen tester, der altid er opdateret med de seneste fabrikssystemer og diagnoseværktøjer. Vi vægter i særlig grad frihed under ansvar, og du er selv med til at sikre rammerne for dit arbejde, da alles idéer dagligt danner rammerne om vores fælles kurs for høj kundetilfredshed. 

Vi har et godt og positivt arbejdsmiljø, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med de øvrige teknikere, salgsafdelingen og reservedelslageret.

Hvad skal jeg lave?
Du skal primært beskæftige dig med fejlfinding samt vedligeholdelse og kommer til at indgå i et team af flere dygtige teknikere, hvor vores største fokus er kvaliteten i arbejdet og den gode kundeservice.

Vi ser gerne, at du: 
  • Har lyst til at blive en del af et struktureret og moderne værksted
  • Har øje for detaljen og brænder for at levere en god kundeservice
  • Går op i at levere den højeste kvalitet hver gang
Gode udviklingsmuligheder
Det er vigtigt for os, at du har mulighed for at udvikle dig i dit arbejde. Både gennem nye opgaver, men også gennem videreuddannelse. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, sundhedssikring og andre fordelagtige medarbejdergoder samt muligheden for at blive en vigtig del af en stor og professionel organisation, som tæller over 2.400 dedikerede kollegaer.

Hvem er vi? 
Audi Gladsaxe er en del af Semler Gruppen, som er Danmarks største virksomhed i bilbranchen med over 100 års erfaring inden for import og salg af biler. Vi servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet, og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig i samme klasse. Det er vores ambition at levere en enestående oplevelse for vores kunder og derfor har vi sat kundetilfredshed højest på agendaen.

Lyder det som noget for dig?
Så glæder vi os til at høre fra dig! Søg stillingen via linket "Send ansøgning" nedenfor.  

Vi behandles henvendelserne løbende, så tøv ikke med at søge stillingen allerede i dag. Tiltrædelse er hurtigst muligt. 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte værkstedschef Nickey Sendrup Larsen på e-mail: nisl@audi.dk

Address

Audi Gladsaxe

Turbinevej 1

2860 Søborg