Tekniker/mekaniker til Audi Amager

Audi Amager

Vi søger snarest en struktureret og teamorienteret tekniker til vores mekaniske værksted i vores travle bilhus, hvor du kommer til at arbejde med et af branchens bedste brands. 

Bliv en del af et topmoderne værksted
Du får din egen tester, der altid er opdateret med de seneste fabrikssystemer og diagnose værktøjer. Vi vægter i særlig grad frihed under ansvar, og du er selv med til at sikre rammerne for dit arbejde, da alles idéer dagligt danner rammerne om vores fælles kurs for høj kundetilfredshed. 

Vi har et godt og positivt arbejdsmiljø, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med de øvrige teknikere, salgsafdelingen og reservedelslageret.

Hvad skal jeg lave?
Du skal primært beskæftige dig med fejlfinding samt vedligeholdelse, og kommer til at indgå i et team af flere dygtige teknikere, hvor vores største fokus er kvaliteten i arbejdet og den gode kundeservice.

Vi ser gerne, at du: 
  • Har lyst til at blive en del af et struktureret og moderne værksted
  • Har øje for detaljen og brænder for at levere en god kundeservice
  • Går op i at levere den højeste kvalitet hver gang

Gode udviklingsmuligheder
Det er vigtigt for os, at du har mulighed for at udvikle dig i dit arbejde. Både gennem nye opgaver, men også gennem videreuddannelse. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, sundhedssikring og andre fordelagtige medarbejdergoder samt muligheden for at blive en vigtig del af en stor og professionel organisation, som tæller over 2.400 dedikerede kollegaer.

Hvem er vi? 
Audi Amager er en del af Semler Gruppen, som er Danmarks største virksomhed i bilbranchen med over 100 års erfaring inden for import og salg af biler. Vi servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet, og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig i samme klasse. Det er vores ambition at levere en enestående oplevelse for vores kunder og derfor har vi sat kundetilfredshed højest på agendaen.

Lyder dette som noget for dig?
Søg venligst stillingen online via linket ’Send ansøgning’ forneden.

Ansøgninger behandles løbende, så søg hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Værkstedschef Steven Hilstrøm på telefon 43 22 38 37.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Address

Audi Amager

Englandsvej 437

2770 Kastrup