Teknikere til dag- og aftenhold - Volkswagen Hillerød

Volkswagen Hillerød

Vi søger dygtige teknikere til vores værksted med opstart hurtigst muligt. Vil du være en del af teamet og arbejde med et af branchens bedste mærker og nyeste teknologier? - Så er du måske vores nye kollega?
 
Bliv en del af et moderne værksted og hjælp vores kunder videre
Vi sælger og servicerer Volkswagen biler, og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig også hentet fra øverste hylde. Der er naturligvis en lift til alle, adgang til digitale hjælpemidler og dit eget værktøj. 
 
Om jobbet
Du kommer til at få en bred variation af arbejdsopgaver, der inkluderer service- såvel som diagnoseopgaver. Disse vil tage udgangspunkt i dine kompetencer.
Vi har et godt og positivt arbejdsmiljø, og du kommer til at indgå i et team af dygtige teknikere, hvor du vil samarbejde med de øvrige mekanikere, salgsafdelingen, reservedelslageret samt din servicerådgiver. Derfor forventer vi, at du er en teamplayer og har lyst til at indgå i det gode samarbejde samt tværfaglige fællesskab vi har i huset.

Arbejdstiden på aftenhold er mandag til torsdag og kan placeres indtil kl. 24.00. 
 
Om dig
Du er uddannet automekaniker og er teknisk velfunderet og ansvarsbevidst. Det er vigtigt, at du trives med selvstændigt arbejde, og at din tilgang til opgaverne er systematisk og struktureret. Du sætter en ære i at aflevere et godt stykke arbejde og har fokus på kvaliteten ned til mindste detalje. Du er interesseret i el-biler og nysgerrig på de nye teknologier.
 
Kendskab til Volkswagen vil være en fordel, men ikke et krav. Hvis du kommer med erfaring fra andre mærker, så sørger vi for at få opgraderet dine kompetencer og certificeringer.
 
Om os
Semler koncernen står på et stærkt fundament i kraft af en solid forretning med over 100 år i bagagen, og med blikket og ambitionerne rettet mod fremtiden. 
Som landets største bilaktør og landbrugets sikre samarbejdspartner driver vi nutidens løsninger indenfor mobilitet. Vi repræsenterer nogle af de stærkeste brands, og fokuserer på at levere den bedste kundeservice. Med konstant videreudvikling af eksisterende og nye forretningsområder bygger Semler en bro til fremtiden.
 
Din læring og udvikling er højt prioriteret hos os, og du får mulighed for at udvikle dig løbende. Både gennem nye opgaver, men også gennem videreuddannelse.

Vi tilbyder en god løn, sundhedssikring og en hel del andre fordelagtige medarbejdergoder samt muligheden for at blive en vigtig del af en stor og professionel organisation.
 
Lyder det som noget for dig?
Søg venligst stillingen online. Ansøgninger behandles løbende, så søg gerne allerede idag.

For yderligere information er du velkommen til at kontakte servicechef Morten Skjønberg Larsen på telefon 28 91 38 55.
 
Vi glæder os til at høre fra dig
 
 

Address

Volkswagen Hillerød

Egespurs Allé 1

3400 Hillerød