Tekniker til aftenhold - Audi Hørsholm

Audi Hørsholm

Til vores topmoderne værksted, som både servicerer og reparerer samtlige Audi modeller, søger vi snarest dygtige teknikere til vores nye aftenhold.
 
Du bliver en del af et stærkt team og får mulighed for at arbejde med et af branchens bedste brands i en Audi-forretning i særklasse.
 
Om jobbet
Hos Audi Hørsholm ønsker vi at være fleksible og til stede for vores kunder, og derfor har vi udvidet vores åbningstid.
 
Du får din egen tester, der altid er opdateret med de seneste fabrikssystemer og diagnoseværktøjer. Vi vægter i særlig grad frihed under ansvar, og du er selv med til at sikre rammerne for dit arbejde, da alles idéer dagligt danner rammerne om vores fælles kurs for høj kundetilfredshed.
 
Du skal primært beskæftige dig med fejlfinding samt vedligeholdelse og kommer til at indgå i et team af flere dygtige teknikere, hvor vores største fokus er kvaliteten i arbejdet og den gode kundeservice.
 
Vi har et godt og positivt arbejdsmiljø, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med de øvrige teknikere, salgsafdelingen og reservedelslageret.
 
Arbejdstiden er mandag til torsdag og kan placeres indtil kl. 24.00. Er du interesseret i at arbejde på nathold, hører vi også gerne fra dig.
 
Om os
Det er vigtigt for os, at du har mulighed for at udvikle dig i dit arbejde. Både gennem nye opgaver, men også gennem videreuddannelse. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, sundhedssikring og andre fordelagtige medarbejdergoder samt muligheden for at blive en vigtig del af en stor og professionel organisation, som tæller over 2.500 dedikerede kollegaer.
 
Audi Hørsholm er en del af Semler Gruppen, som er Danmarks største virksomhed i bilbranchen med over 100 års erfaring inden for import og salg af biler. Vi servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet, og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig i samme klasse. Det er vores ambition at levere en enestående oplevelse for vores kunder og derfor har vi sat kundetilfredshed højest på agendaen.
 
Lyder det som noget for dig?
Så glæder vi os til at høre fra dig! Søg stillingen via linket nedenfor.
 
Vi behandler henvendelserne løbende, så tøv ikke med at søge stillingen allerede i dag. Tiltrædelse er hurtigst muligt.
 
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Matias Torndal på telefon 43224028.
 
 

Address

Audi Hørsholm

Kokkedal Industripark 6

2980 Kokkedal