Tekniker til Semler Volkswagen Hillerød

Volkswagen Hillerød

Vi søger en dygtig og engageret tekniker til vores værksted med opstart hurtigst muligt. Vil du være med på holdet og arbejde med et af branchens bedste mærker og nyeste teknologier? - Så er du måske vores nye kollega.
 
Bliv en del af et moderne værksted og hjælp vores kunder videre
Vi sælger og servicerer Volkswagen biler, som er af højeste kvalitet og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig også hentet fra øverste hylde. Der er naturligvis en lift til alle, adgang til digitale værktøjer, og du har dit eget værktøj. Som en del af landets største bilkoncern vil du få gode ansættelsesforhold samt mulighed for efteruddannelse.
 
Du kommer til at få en bred variation af opgaver - såvel serviceopgaver, mixet op med diagnoseopgaver. Opgaverne vil tage udgangspunkt i dine kompetencer.
Du skal være interesseret i fremtidens el-biler, som vi allerede ser i større antal på vores værksted.
 
Du indgår i et team med stor fokus på kvalitet og kundetilfredshed
Vi har et godt og positivt arbejdsmiljø, og du kommer til at indgå i et team af dygtige teknikere, hvor du vil samarbejde med de øvrige mekanikere, salgsafdelingen, reservedelslageret samt din servicerådgiver. Derfor forventer vi, at du er en teamplayer og har lyst til at indgå i det gode samarbejde samt tværfaglige fællesskab vi har i huset.
 
Personprofil
Du er uddannet automekaniker og er teknisk velfunderet og ansvarsbevidst. Det er vigtigt, at du trives med selvstændigt arbejde, hvor din tilgang til opgaverne er systematisk og struktureret. Derudover sætter du en ære i at aflevere et godt stykke arbejde og har fokus på kvaliteten ned til den mindste detalje.
 
Kendskab til Volkswagen vil være en fordel, men ikke et krav. Hvis du kommer med erfaring fra andre mærker, så sørger vi for at få opgraderet dine kompetencer og certificeringer.
 
Vi forventer, at du:
  • Er nysgerrig på nye teknologier, som fx el-biler
  • Forstår vigtigheden af at yde en god kundeservice
  • Har lyst til at blive en del af et moderne værksted
  • Har en positiv omgangstone og lyst til at sætte dit præg på forretningens kultur
 
Gode udviklingsmuligheder
Volkswagen Hillerød er en del af Semler Gruppen, som er Danmarks største bilkoncern med over 100 års erfaring, som tæller over 2.400 kolleger.
 
Din læring og udvikling er højt prioriteret hos os, og du får mulighed for at udvikle dig løbende. Både gennem nye opgaver, men også gennem videreuddannelse.
 
Vi tilbyder en god løn, sundhedssikring og en hel del andre fordelagtige medarbejdergoder samt muligheden for at blive en vigtig del af en stor og professionel organisation.
 
Lyder det som noget for dig?
Søg venligst stillingen online ved at klikke på ” send ansøgning” nederst på siden.
 
Ansøgninger gennemgås løbende, så søg gerne hurtigst muligt.
 
For yderligere information er du velkommen til at kontakte Servicechefchef Morten Skjønberg Larsen på telefon 28 91 38 55 eller Værkstedschef Morten Lyngbye på telefon 20 61 97 57
 
Vi glæder os til at høre fra dig.

Address

Volkswagen Hillerød

Egespurs Allé 1

3400 Hillerød