Tekniker til Semler Retail Odense

Semler Mobility Odense

Vil du være en del af et fagligt stærkt og serviceminded team og arbejde med nogle af bilbranchens bedste mærker og nyeste teknologier? Hvis det lyder spændende, så læs endelig videre. 

Et dynamisk og professionelt bil hus
Vi har travlt på værkstedet og søger derfor en mekaniker, som sætter en ære i sit job, er kvalitetsbevidst og som vil være med til at skabe glæde og resultater sammen med det øvrige team.

Det er vigtigt, at du trives i en hverdag med afvekslende opgaver og brænder for at arbejde med service og reparation – store som små opgaver. Du kommer til at arbejde med mærkerne Volkswagen, ŠKODA og Audi - biler af højeste kvalitet, og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig også hentet fra øverste hylde. Der er naturligvis en lift til alle, adgang til digitale værktøjer, og du har dit eget værktøj.

Som en del af landets største bilkoncern vil du få gode ansættelsesforhold samt mulighed for efteruddannelse.

Hvem er du?
Du er uddannet automekaniker og er teknisk velfunderet, da du kommer til at arbejde med de nyeste teknologier. Du kan forvente et tæt samarbejde med de øvrige afdelinger, hvorfor det er altafgørende, at du kan være med til at bidrage positivt og konstruktivt til samarbejdet.

Hvis du ovenikøbet har godt humor og let til smil – så er det bestemt et plus. Vi har nemlig et godt fællesskab og har det sjovt sammen, når vi er på arbejde - samtidig med at vi sørger for at nå vores mål. 

Vi forventer, at du:
  • Kan arbejde selvstændigt, systematisk og struktureret
  • Er serviceminded og ønsker at yde den bedste kundeservice
  • Er en god kollega og en udpræget holdspiller
  • Har B-kørekort
     
Hvem er vi? 
Semler Retail Odense er et stort og moderne bil hus, som er en del af Semler Gruppen, som er Danmarks største bilkoncern med over 100 års erfaring inden for import og salg af biler.

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet, mulighed for læring og udvikling og fordelagtige medarbejdergoder. Et sikkert og godt arbejdsmiljø med imødekommende og professionelle kolleger i alle aldre, og mulighed for at blive en del af en spændende og professionel bilkoncern, som tæller over 2.400 kolleger. 

Lyder dette som noget for dig? 
Så glæder vi os til at høre fra dig! Du søger stillingen online ved at klikke ”send ansøgning” nedenfor.

Ansøgninger behandles løbende, så søg gerne hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Servicechef Jess Bjørk May på tlf. 2332 9306.
Vi glæder os til at høre fra dig.
 
 
 

Address

Semler Mobility Odense

Middelfartvej 50

5200 Odense