Technical Customer Advisor til Skandinavisk Motor Co. A/S - Kundecenter

Skandinavisk Motor Co. (Kundecenter)

Er du limen mellem vores afdelinger, og har du samtidig et overblik, der siger spar to? Er du opsøgende og kan du sørge for, at vores kunder på eftermarkedet får den bedste oplevelse? Har du måske en baggrund inden for bilbranchen og drømmer du om en stilling, der har høj fokus på driftsplanlægning og gode kundeoplevelser? Så vil vi høre fra dig!
  
Hvad skal du lave? 
I din tværfaglige rolle som forbereder, vil din vigtigste opgave være at sætte kunden i fokus og sikre, at kundens værkstedsbesøg er nøje planlagt. Vores kunders succes er vores guld! 
I dit arbejde vil du fokusere på, at alle forudsætninger er til stede for at vores ordrer bliver løst korrekt og på den mest effektive måde.
  
Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte: 
  • Afdække bilens servicehistorik, oprette serviceskemaer og vurdere behovet for reservedele til værkstedsbesøget.  
  • Sikre, at de rette medarbejdere er sat på opgaverne samt estimere/planlægge opgaven ud fra tid og pris. 
  • Aktivt være i dialog med kunderne, hvis en opgave/aftale skal ændres eller tilrettes, samt klarlægge eventuelle spørgsmål med kunden, som bør afklares inden arbejdet påbegyndes.  

Hvem er du? 
Vi søger en frisk og struktureret medarbejder, som er vant til et højt tempo, og besidder et stort drive. Du kan nemt sætte dig i kundens sted, forstå kundens behov og samtidig finde frem til de rigtige løsninger. 
Du bliver motiveret af at være en del af en større enhed, hvor der målrettet arbejdes på at kunden får den bedste værkstedsoplevelse, ved at sikre, at værkstedsbesøget er korrekt forberedt. 

Vi forestiller os, at du er en udpræget teamplayer, men det er vigtigt, at du også kan arbejde selvstændigt.  
Med højt energiniveau og gå-på-mod formår du at holde humøret højt for såvel dig selv, som resten af teamet - da godt humør og trivsel er vigtigt for at nå vores mål. 
  
Vi forestiller os desuden, at du: 
Har erfaring inden for autobranchen, måske med en baggrund som tekniker, service- eller reservedelsrådgiver, meget gerne mærkekendt indenfor Volkswagen/ŠKODA/SEAT/ CUPRA og Audi  

Du taler og skriver flydende dansk og engelsk. 
 
Hvad kan Semler tilbyde dig? 
Vi tilbyder ikke kun et yderst spændende fuldtidsjob, hvor dagene ikke er ens. Vi tilbyder også en arbejdsplads, hvor du bliver en del af et stærkt team med en uformel omgangstone, stærke kollegiale bånd og korte beslutningsveje. Ligeledes er det en arbejdsplads, der lever op til sine værdier. Vi er ordentlige og gør altid vores bedste for at skabe tilfredse kunder. Vi er dedikerede og sætter os ambitiøse mål, som kræver vores nærvær og fokus hver eneste dag. Samtidig er vi nytænkende og udfordrer os selv og søger inspiration til at tænke nyt i verden omkring os. Alt dette gøres med et glimt i øjet, hvor vi altid samarbejder med respekt og godt humør. Vi afholder ofte interne sociale arrangementer, som styres af vores trivselsgruppe – alt fra hård træning til fællesspisning. 

Til sidst er det vigtigt at nævne, at vi tilbyder pensionsordning, diverse personalegoder, samt en løn som er i overensstemmelse med dine kvalifikationer.
 
Hvem er vi? 
Semler Gruppen er Danmarks største bilimportør, forhandler og servicepartner. I vores Kundecenter i Søborg sidder vi ca. 80 kollegaer fordelt på flere afdelinger, og vi hjælper kunder i hele landet - lige fra spørgsmål til køb af bil, dæktryk, hvilken olie bilen bruger, booke tid til service, reparation, dækskifte og meget mere. 
  
Lyder det som noget for dig? 
Søg venligst stillingen her. 
  
Har du spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Henrik Hansen på telefon 2372 6860 el. på: heha@semler.dk.
 
 
 

Address

Skandinavisk Motor Co. (Kundecenter)

Turbinevej 9

2860 Søborg