Teamleder til Facility-afdelingen i Semler Gruppen

Semler Gruppen

Har du lyst til at være med til at sikre et højt kvalitets- og serviceniveau inden for Facility Management? Er du en dygtig teamleder/spillende træner, der kan motivere forskellige medarbejderprofiler og samtidig trives med en bred berøringsflade i en stor og professionel organisation?

Så er det dig vi leder efter! Vi søger nemlig en erfaren teamleder til ledelse af vores post-, kontorforsyning, kantine og ejendomsteam i Brøndby.
 
Sikre kvalitet, performance og trivsel for medarbejderne
Som teamleder bliver du ansvarlig for Kantinen samt Facility-afdelingen, som håndterer opgaver såsom posthåndtering, kontorforsyning og ejendomsrelaterede services - herunder vedligeholdelse af vores ejendomme på flere adresser i Brøndby og grønne områder.
 
Du refererer til vores HR-chef og dine primære arbejdsopgaver er:
  • Daglig ledelse og motivation
  • Ansvarlig for udvikling og levering af serviceydelserne
  • Lettere håndværksopgaver
  • Forhandle, koordinere og følge op på ydelser, der leveres af eksterne samarbejdspartnere
  • Opfølgning på budgetter
Fokus på personaleledelse og teknisk indsigt
Vi forestiller os, at du har erfaring med personaleledelse og forstår at skabe gode relationer og kommunikere forandringer på en god og empatisk måde. Som person er du en holdspiller af natur, og trives med at gå forrest. Herudover skal du have lyst til at skabe resultater og have mod på selv at deltage i løsningen af nogle af de forefaldende opgaver. 
 
Du har en håndværksmæssig baggrund eller tekniske kompetencer, som gør at du forstår tekniske problemstillinger og kan bidrage med konstruktive løsningsforslag.
 
Du får gode udviklingsmuligheder
Du får en stor kontaktflade med samarbejde på tværs af mange afdelinger. Du er med til at udvikle og gennemføre mange forskellige opgaver. Derfor er det vigtigt, at du som person kan kommunikere på forskellige niveauer og har en imødekommende personlighed.
 
Vi giver dig løn efter dine kvalifikationer, sundhedssikring og andre fordelagtige medarbejdergoder.
 
En stor og professionel organisation i bilbranchen
Semler Gruppen har hovedkontor i Brøndby og beskæftiger sig hovedsageligt med import, salg og markedsføring af nogle af Danmarks stærkeste bilmærker blandt andet: Audi, Porsche, Volkswagen, SKODA og SEAT, samt import og salg af John Deere landbrugsmaskiner.
 
Ansøgning
Søg stillingen online ved at klikke ’send ansøgning’ forneden.
 
Ansøgninger behandles løbende.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Mads Smedegaard på mail mase@semler.dk.
 
Vi glæder os til at høre fra dig.

Address

Semler Gruppen

Park Allé 355

2605 Brøndby