Studentermedhjælper til nyt finansieringsselskab - Volkswagen Semler Finans Danmark A/S

Volkswagen Semler Finans Danmark

Trives du med administrative opgaver og kunne du tænke dig et studiejob inden for bilbranchen? Så er du måske vores nye studentermedhjælper, som vi glæder os til at tage imod!

OM STILLINGEN
Arbejdstempoet er højt på kontoret, og vi har brug for e dygtig studentermedhjælper, som kan hjælpe til i vores Kundesupport afdeling.
 
Dine arbejdsopgaver indebærer blandt andet håndtering af registreringsattester, herunder arkivering og udlån af attester. Desuden vil der være opgaver i forbindelse med tjek af legitimation fra vores kunder samt digital afsendelse og modtagelse af leasing- og købskontrakter.
Der er tale om en stilling på ca. 10 timer ugentligt med mulighed for eventuelt flere timer. Arbejdstiden aftales løbende, men du kommer til at indgå i en vagtplan, hvor vi naturligvis tager hensyn til din uddannelse.
 
OM DIG
Vi forestiller os, at du kan lide at arbejde med administrative og til tider rutinepræget opgaver. Du har en naturlig evne til at være struktureret og sætter en ære i at være ordentlig i dit arbejde. 
Din uddannelsesmæssige baggrund har ikke den store betydning – det vigtigste er din indstilling til dit arbejde, og at du kan se dig selv arbejde i en administrativ stilling.
Vi forventer, at du har kørekort til personbil og at du kan formulere dig på engelsk i skrift og tale, da engelsk er vores koncernsprog.
 
OM OS
Volkswagen Semler Finans Danmark A/S er et joint venture mellem Volkswagen Financial Services AG i Tyskland og Danmarks største bilimportvirksomhed, Semler Gruppen A/S. Semler Gruppen har over 100 års erfaring inden for import og salg af biler. Vores mål at blive den ledende leverandør af finansielle produkter og services til de danske kunder og forhandlere i bilbranchen.  Vi har arbejdssted i Brøndby i et moderne kontormiljø, med bl.a. kantineordning samt gode parkerings- og tilkørselsforhold. Vi tilbyder et uformelt, men fagligt udfordrende arbejdsmiljø blandt dygtige kolleger.
 
ANSØG
Lyder dette som noget for dig? Så vil vi glæde os til at læse din motiverede ansøgning samt CV.

Vi behandler ansøgninger løbende.

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Team Lead Lone Jarl på telefon +45 4348 5861.
 

Address

Volkswagen Semler Finans Danmark

Park Allé 350A, 1.

2605 Brøndby