Studentermedhjælper til kreditorteam - Semler Gruppen

Semler Gruppen

Har du lyst til at være med til at supportere en spændende organisation i bilbranchen ?
 
Så har du muligheden for at blive en del af Semler Gruppens kreditorteam i Brøndby, der håndterer opgaver for hele koncernen.
 
Om jobbet
Vi har brug for en fleksibel medhjælper til at hjælpe os med administrative opgaver. Eksempler på disse er:
 
  • Tastearbejde vedr. fakturaer
  • Afstemning af kreditorer
  • Administrative ad hoc opgaver
 
Arbejdstiden aftales nærmere, men vil sandsynligvis være 10 – 20 timer om ugen. Vi har til huse på Park Allé 355 i Brøndby, hvorfra det daglige arbejde foregår, dog på sigt med gode muligheder for at arbejde hjemmefra.
 
Om dig
Vi forestiller os, at du kan lide at arbejde med administrative og til tider rutineprægede opgaver.
Du har en naturlig evne til at være struktureret og sætter en ære i at være ordentlig i dit arbejde. Du er mødestabil og forstår betydningen af overholdelse af deadlines.
 
Om os
Vi er en del af Semler Gruppen med ca. 2.800 ansatte, som er Danmarks største virksomhed i bilbranchen med over 100 års erfaring inden for import og salg af biler af bl.a. mærkerne Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT og CUPRA.
Vores branche er på en spændende udvikling, hvor både vores produkter og den måde de bliver ejet og brugt på udvikles med lynets hast. Vores kunder køber ikke længere bare en bil – de køber en mobilitetsløsning.
Vi forsøger hver dag at efterleve værdierne: Ordentlig, Dedikeret, Nytænkende og Glimt i øjet - i forholdet til både kunder, samarbejdspartnere og kolleger.
 
Vi tilbyder
 
  • En spændende tilknytning til en moderne koncern med et dynamisk miljø og gode kolleger.
  • Fordelagtig pensionsordning med sundhedssikring.
  • En hel del andre medarbejdergoder, der bl.a. inkluderer nye fitnessfaciliteter og en formidabel frokostordning i vores nyrenoverede personalerestaurant.
 
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte ServiceCenterchef Henriette Perto Justsen på telefon 60121014.
 
Lyder det som noget for dig?
Søg venligst online via linket HER. Ansøgninger behandles løbende, så søg gerne allerede i dag.
 
 

Address

Semler Gruppen

Park Allé 355

2605 Brøndby