Studentermedhjælper til finansielle og analytiske opgaver til Holo

Holo

Holo implementerer og opererer autonome køretøjer i Norden og Baltikum. Vi er den mest erfarne operator i Norden med mere end 100.000 kørte kilometer på vejen. I løbet af de næste år, vil Holo indsætte flere autonome køretøjer på vejen og i luften, i Skandinavien.

Vi leder derfor efter en dedikeret studentermedhjælper til vores kontor i København, til at lave finansielle og analytiske opgaver. Jobbet er til dig der gerne vil være med til at skabe de finansielle værktøjer for fremtidens forretning for autonome køretøjer. Vi leder efter en bachelorstuderende der kan arbejde på både dansk og engelsk og ønsker at gøre brug af sin viden i praksis.

Hvordan er det at være studentermedhjælper i Holo?
Holo har lige nu fire fantastiske studentermedhjælpere og de er en vigtig del af teamet. Som studentermedhjælper hos Holo, vil du have masser af interaktion med dine kollegaer og projektpartnere, da vi har en flad og uformel struktur.

Vi klæder vores studentermedhjælpere på til at arbejde selvstændigt og vi ønsker at give dem både ansvar og frihed til at håndtere deres opgaver, som det passer dem bedst. Vi sigter efter at forstå dine evner og interesser, så vi i samarbejde kan bevæge os i en retning af den type opgaver du er god til og nyder at lave.

Hvad skal du lave?
Vi leder efter en person som ønsker at arbejde med økonomistyring og de finansielle aspekter af forretningsudvikling. Du vil assistere i vores finans- og forretningsudviklingsprocesser, og opgaver der er relaterede til rapportering og analyse. Der vil også være ad-hoc opgaver som kræver du har en god organisatorisk forståelse.

Eksempler på specifikke opgaver:
  • Supportere finansielle rapporteringer, aktiviteter relateret til månedlige afslutninger, budgetter og økonomisk præstationsanalyse.
  • Supportere vores forretningsudviklings team i flere prisfastsættelses opgaver og forbedring af business cases.
  • Forberede forskellige præsentationer til beslutningsmateriele, projektrapporter og relevante analyser.
Om dig:
Du skal have en positiv attitude når du bliver mødt af udfordringer i de daglige opgaver. Vi vil gerne have du kan arbejde selvstændigt på større opgaver, men du skal også være klar til at vande kontor planterne eller gå efter de meget nødvendige snacks fra det lokale supermarked.
  • Du er igang med din bachelor uddannelse
  • Du er komfortabel med at arbejde med værktøjer for finansielle analyser (Excel, Google Sheets, E-conomic, business intelligence værktøjer, etc).
  • Du har både stærke analytiske evner og kommunikative evner på både dansk og engelsk - skriftligt og mundtligt.
  • Dit arbejde er struktureret, og du føler dig komfortabel med tage initiativ til at løse opgaver inden for dit område.
  • Du kan lide at arbejde i og på tværs af teams, også med folk uden for Holo.
Vi forestiller os du kan arbejde omkring 15 timer om ugen. Der vil være tidspunkter hvor mængden af arbejde vil variere, hvorfor vi ønsker du har en fleksibel tilgang til jobbet. Vi har samtidig også fuld forståelse for, at der kan være deadlines og travle tider på studiet.

Du kan læse mere om Holo her: www.letsholo.com.

Lyder dette som noget for dig?

Så ser vi frem til at høre fra dig.
 
Vi kigger på ansøgningerne løbende indtil vi har fundet den rette kandidat til jobbet.

Ansøg via linket: https://holo.breezy.hr/p/555aab1c684e01/apply

Address

Holo

Hejrevej 34B

2400 København NV