Studentermedhjælper til Skandinavisk Motor Co A/S – Kundecenter

Skandinavisk Motor Co. (Kundecenter)

Trives du i en udadvendt rolle, og er du motiveret af at yde kundeservice på højt plan? Har du lyst til at blive en del af et engageret team, hvor humøret er højt og hvor vi brænder for det vi laver? Så er du måske én af vores nye studentermedhjælpere!
 
Hvad skal du lave?
Som studentermedhjælper vil din primære opgave være at betjene vores kunder telefonisk og online, hvor du altid sikrer høj kundetilfredshed og kvalitet. Dette inkluderer blandt andet indskrivning af vores kunder til værkstederne via telefon-, onlinebetjening, online henvendelser mv., samt supportere vores kunder over telefonen med spørgsmål - lige fra hvilken olie bilen kører på, til parring af telefon til bilens anlæg.

Hvem er du?
Som person er du udadvendt og evner at formidle et budskab klart og enkelt. Du arbejder struktureret – også når der er travlt – og dine kolleger opfatter dig som en udpræget teamplayer.
For at kunne løfte opgaven er det vigtigt, at du brænder for at yde en professionel kundeservice, og at du har flair for IT og nemt ved at sætte dig ind i nye og til tider komplekse systemer.
Du taler og skriver flydende dansk, samt taler og forstå engelsk. Vi forventer desuden, at du er fleksibel når det kommer til vagtplaner, og du er stabil når det kommer til fremmøde.
 
Hvad tilbyder vi?
Fast timeløn og en arbejdsplads, hvor der er styr på arbejdsprocesserne. Og der er naturligvis grundig oplæring og adgang til onlinesystemer med vidensdatabaser, så man løbende bliver klædt på til at servicere kunderne bedst muligt.
 
Arbejdstiden aftales løbende, og ligger i tidsrummet kl.  07.00-21.00 mandag-torsdag og fredag kl. 07.00- 20.00. Lørdag-søndag kl. 11.00-16.00. Stillingen er på minimum 8 timer ugentligt. Du vil være i dialog med din teamleder om dette, og vi tager naturligvis hensyn til din uddannelse.
 
Om os
Skandinavisk Motor Co A/S er en del af Semler Mobility, som importerer de stærkeste bil-brands: Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda mv. Du vil blive tilknyttet vores Kundecenter, som har beliggenhed i Søborg, hvor du får ca. 80 kollegaer fra forskellige afdelinger, der hver dag brænder for at yde vores kunder den bedste service. Vi arbejder ud fra, at vi samler på gode dage og vi er en stor social gruppe, som nyder at være sammen.

Lyder det som noget for dig?
Så send os din ansøgning og CV via link nedenfor.
 
Vi behandler ansøgninger løbende.
 
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Lennart Chr. Hanmark på mail leha@semler.dk eller telefon 2825 3660. 
 

Address

Skandinavisk Motor Co. (Kundecenter)

Turbinevej 9

2860 Søborg