Softwaretester til Danmarks største bilimportør

Semler IT

Vil du arbejde med softwaretest og være med til at sætte test på dagsordenen? Så er du muligvis vores nye kollega.

I Semler gruppen prioriterer vi softwaretest højt, og arbejder både med funktionel test, testautomatisering og RPA (Robotic Process Automation). 
Test & Automatisering, som du vil blive en del af, består af 10 medarbejdere, som sætter vidensdeling højt, evner at få opgaverne udført og have en humørfyldt hverdag.

Du kan have flere indgange til jobbet, måske har du i flere år arbejdet med softwaretest. Tilgangen kan også være at du har stor interesse for softwaretest, og ønsker at prøve kræfter med dette.

Dine opgaver bliver bl.a.:
 
 • bidrage til udarbejdelse af testplaner i samarbejde med testmanager
 • designe og gennemføre testcases
 • registrere fejl i Defect Management system samt fungere som defektkoordinator i det enkelte projekt
 • være ansvarlig for identifikation og bestilling af testdata
 • kommunikere og rapportere til relevante interessenter
 • deltage i arbejdet omkring testmetodeudvikling

Om dig
 
 • Det er en fordel at du er ISTQB Foundation certificeret, men ikke et krav, men du er villig til at tage certificeringen indenfor det første år af din ansættelse
 • Du sidder i dag i en lignende stilling, og ønsker videreudvikling indenfor softwaretest
 • Det er et krav, at du taler og skriver flydende dansk
 • Du har kendskab til diverse testteknikker, og kan bruge dem i praksis
 • Det er en fordel hvis du kendskab til Azure DevOps eller lignende værktøjer
 • Interesse for testautomatisering og hjælpe med til at etablere grundlag for automatisering
 • Vi er startet på en agil rejse, så viden om softwaretest i en agil kontekst vil være fordel 

Hvem er vi?
Du bliver ansat i Semler IT, som er et selskab i Semler Gruppen. 
Semler Gruppen er Danmarks største leverandør af mobilitetsydelser med over 100 års erfaring inden for import, salg og service af biler fra mærkerne Volkswagen, Audi, ŠKODA og SEAT, for blot at nævne nogle. Vi har en stærk kultur, hvor du forventes at tage et stort ansvar for dit arbejdsområde med udgangspunkt i vores fire værdier ordentlig, dedikeret, nytænkende og glimt i øjet.  

Semler Gruppen er påbegyndt en rejse, hvor vi skal digitalisere og optimere måden vi arbejder på hele vejen rundt i vores forretning. 
Vi forventer indenfor kort tid at starte et meget stort IT-program, og her vil du få en udførende rolle omkring softwaretest og kvalitet i samarbejde med testmanager.

Der er tale om en fuldtidsstilling, og din daglige arbejdsplads er på Park Allé 355 i Brøndby. Der er også mulighed for at arbejde hjemmefra et par dage om ugen. Du planlægger selv din dagligdag, og har en stor frihed i jobbet.
Vi tilbyder sundhedssikring samt andre fordelagtige medarbejdergoder, som bl.a. inkluderer nye fitnessfaciliteter, attraktive medarbejderkøb på biler og frokostordning i vores nyrenoverede kantine.

Hvem kommer jeg til at arbejde hos?
Vores branche er i rivende udvikling. Både vores produkter og den måde de ejes og bruges på, udvikles med lynets hast. Vores kunder køber ikke længere bare en bil – de køber en mobilitetsløsning. Denne transformation medfører en masse teknologiske forandringer, og som de førende på markedet, har vi de bedste forudsætninger for at følge med en mere teknologisk fremtid. Derfor er vi også meget optagede af at ændre og optimere måden vi arbejder på.

Ansøgning
Lyder dette som noget for dig? 
Ansættelsesstart er hurtigst muligt, og der afholdes samtaler løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning. 

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Test Claus Thornberg Højmann på telefon +45 30 43 99 09 eller mail clhj@semler.dkAddress

Semler IT

Park Allé 355

2605 Brøndby