Software udvikler / funktionel power platform konsulent til Semler IT

Semler IT

VIL DU ARBEJDE MED SOFTWARE UDVIKLING PÅ POWER PLATFORMEN OG I AZURE? 

Vi søger en engageret software udvikler/funktionel power platform konsulent med brede IT-kompetencer til at være en del af Semler IT. Du kommer til at arbejde i vores proces- og automatiseringsafdeling, som beskæftiger sig med at optimere vores IT-landskab og udvikle nye løsninger der reducerer manuelle arbejdsprocesser. Vi er en afdeling, som har specialiseret os i at bygge bro mellem forretning og IT, og din rolle i teamet er en kombination af at være teknisk arkitekt og at udvikle konkrete IT-løsninger.

Hvordan bliver din hverdag?
Du får ansvar for egne projekter, som du i tæt samarbejde med teamet driver i mål. Vi er i løbet af det sidste halve år begyndt en rejse, hvor vi udvikler applikationer på power platformen (bl.a. power automate og power apps), og vores IT-landskab er i høj grad bygget op omkring en kombination af Azure og en hel del legacy-applikationer, der bliver udfaset i løbet af de kommende år. Dine primære arbejdsopgaver vil derfor være at udvikle moderne IT-løsninger som erstatter nogle af de legacy-applikationer som vi stadig har kørende.

I teamet arbejder vi med SCRUM i sprints af 14 dage. Vi stræber efter at have en udviklende hverdag, hvor du får både ansvar og frihed til at træffe relevante beslutninger. Teamet består af fem kollegaer, hvor du bliver vores sjette kollega. Vi vægter det gode samarbejde og arbejdsmiljø højt og vi har derfor også en uformel regel om, at vi arbejder fysisk sammen på kontoret mindst 3 dage om ugen, ligesom vi jævnligt evaluerer vores arbejde og kultur for at skabe de bedste betingelser for et godt arbejdsliv.

Typiske opgaver for dig i stillingen er at: 
 
 • udvikle nye IT-løsninger, typisk relateret til automatiseringer
 • have tæt kontakt og co-creation med resten af vores IT-afdeling (ca. 130 ansatte i alt)
 • fejlfinde og optimere nuværende automatiseringer
 • vedligeholde og udvikle i eksisterende RPA-løsninger
 • være sparringspartner omkring den tekniske løsning i nye automatiseringsprojekter
 • udarbejde teknisk dokumentation

Hvem leder vi efter? 
Vi leder efter dig, som har en relevant uddannelsesmæssig IT-baggrund. Som team er vi fælles om at nå vores mål samtidig med at vi hver især har et stort individuelt ansvar for egne projekter

Derudover så beskriver du dig selv som en person, der:
 
 • trives i et travlt og til tider hektisk arbejdsmiljø
 • kan prioritere personlige opgaver og overholder sine deadlines
 • er fleksibel, samarbejdsvillig og trives under selvstændighed

Det er et stort plus, hvis du har erfaring med at udvikle på power platformen. Men da vi godt ved, at det er et nyt produkt, vil vi også gerne investere i at udvikle dine kompetencer på platformen og lære dig det, du ikke kan endnu.

Hvad tilbyder vi?
I afdelingen går vi op i personlig udvikling, så i stillingen tilbyder vi dig gode udviklingsmuligheder blandt højt kompetente og ambitiøse kolleger. Derudover sætter vi stor pris på, at vores medarbejdere og kollegaer oplever en høj grad af frihed og ansvar. 

Derudover tilbyder vi også: 
 
 • et fællesskab, hvor vi støtter hinanden i vores bestræbelser på konstant at blive bedre til at hjælpe vores kollegaer med at skabe exceptionelle resultater
 • en unik kultur, et netværk af hjælpsomme kollegaer og en virksomhed der stræber efter, at udvikle forretningen inden for bilindustrien og dens services
 • fordelagtig pension, sundhedssikring og en hel del andre fordelagtige medarbejdergoder, som bl.a. inkluderer nye fitnessfaciliteter og formidabel frokostordning i vores nyrenoverede personalerestaurant

Hvem kommer jeg til at arbejde for? 
Semler Gruppen er Danmarks største koncern i bilbranchen med over 100 års erfaring inden for import og salg af biler af bl.a. mærkerne Volkswagen, Audi, ŠKODA og SEAT med knap 2.500 ansatte.  

Vores branche er på en spændende rejse, hvor både vores produkter og den måde de bliver ejet og brugt på udvikles med lynets hast. Vores kunder køber ikke længere bare en bil – de køber en mobilitetsløsning. Som de førende på markedet har vi de bedste forudsætninger for at geare os til en mere teknologisk fremtid med f.eks. el- og selvkørende biler. Derfor skal vi ændre og optimere måden, vi arbejder på i vores forretning. Denne transformation medfører en masse teknologiske forandringer.

VIL DU VÆRE MED? 
Lyder dette som noget for dig? Så vil vi glæde os til at se din ansøgning. Vi indkalder løbende til samtale, så søg allerede i dag. Du ansøger via linket nedenfor. 
 
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af Proces and Automation, Luka Dalum på telefon 2937 3350.

Vi leverer mobilitet. Både i dag og i morgen.
 
 

Address

Semler IT

Park Allé 355

2605 Brøndby