Servicerådgiver/Reservedelsrådgiver til aftenhold hos Semler Mobility Amager

Semler Mobility Amager

Hvis du har lyst til en mere fleksibel uge, og motiveres af at skabe tilfredse kunder, så kan dette måske være dit nye job!

Som vores nye Service- og reservedelsrådgiver vil du være med til at udvikle og bevare de gode relationer til vores kunder, samt supportere vores mekanikere og sikre et velfungerende lager. 

Din arbejdsplads
Vi søger en dygtig kollega, som kommer til at repræsentere mærkerne Volkswagen, ŠKODA, Seat og Audi. Som vores nye kollega er det din vigtigste opgave at sikre de gode kundeoplevelser og levere kundebetjening på et 5-stjernet niveau, da kundernes tilfredshed er vores første prioritet. I din faglige kompetence inden for rådgivning af kunder har du ikke kun dine gode kommunikationsevner, men også teknisk know-how.

Du indgår i et eftermarkedsteam, hvor vores største fokus er kvaliteten samt den gode kundeservice. Du kommer til at indgå i et bredt samarbejde med resten af aftenholdet.

Arbejdstiden er mandag til torsdag fra 15:00 - 24.00.

Om dig
Din arbejdstilgang er struktureret og løsningsorienteret – og du er særlig skarp til at holde overblikket. Du trives med ansvar for vores kunder igennem alle processer, og giver gerne dine kolleger en ekstra hånd i en travl situation. Vi har et rigtig godt sammenhold på arbejdspladsen, og vægter et positivt arbejdsmiljø.

Din baggrund kan være fra en eftermarkedsorienteret bilforretning, en reservedelsgrossist, tilbehørsspecialist eller noget helt andet. For os er det vigtigste, at du forstår at sætte dig i kundens sted og omsætte det til handling, der skaber salg, tilfredshed og loyalitet. Du er desuden kendetegnet ved en markant kunde-, service-, reservedels- og resultatorienteret arbejdsfacon. 

Det er en forudsætning for stillingen, at du har kørekort i kategori B. 

Stærke værdier forener os på tværs
Semler Mobility Amager er en del af Semler Gruppen, som har over 100 års erfaring inden for import og salg af biler, og består af mere end 2.500 medarbejdere. Vores specialiserede medarbejdere og mangeårige erfaring giver os en stærk placering på markedet. Det kræver at vi er dedikeret og sætter en ære i vores arbejde hver eneste dag.

Du vil blive en del af en stor veletableret organisation med mange gode kolleger, velordnede forhold og en lang række personalegoder uderover løn som er overensstemmelse med dine kvalifikationer og en attraktiv pensionsordning og sundhedssikring.

Lyder dette som noget for dig? 
Så glæder vi os til at høre fra dig! Du søger stillingen ved at klikke på ”send ansøgning”. Ansøgninger behandles løbende.
 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte værkstedschef Steven Hilstrøm på mail sthi@semlermobility.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!
 
 
 

Address

Semler Mobility Amager

Englandsvej 437

2770 Kastrup