Servicerådgiver til Semler Retail København

Semler Retail København

Vi har positiv vækst i forretningen og har derfor behov for at udvide servicerådigiver-teamet med en ny dygtig kollega. 
Hvis du kan nikke ja til, at du har et stort servicegen og samtidig har erfaring med at arbejde på værkstedet – så læs endelig videre. 
 
Som servicerådgiver er det din vigtigste opgave at sikre de gode kundeoplevelser og levere kundebetjening på et meget højt niveau – hver dag. Det er en central og koordinerende rolle, hvor du fungerer som en forbindelse mellem kunden og forhandlerens tjenester. Derfor er det vigtigt, at du altid handler på en service-, kunde- og markedsorienteret måde, da kundernes tilfredshed er vores ypperste førsteprioritet. 
 
Dine opgaver
  • Du rådgiver dine kunder om alle servicemuligheder, afdækker kundens behov og opretter værkstedsordrer. 
  • Du vurderer garantier og servicekontrakter, koordinerer aftaler og sikrer således, at reparationer udføres korrekt. Selvfølgelig påpeger du aktivt passende yderligere tjenester eller yderligere reparationsbehov og er kontaktpunktet for dine kunder i hele reparationsperioden. 
  • Kvalitetskontrol, fakturering og forberede udlevering af bilen til kunden. 
  • Personlig rådgivning for at sikre langsigtet kundeloyalitet og tilfredshed. 
  • Flair for digitale tjenester og du er klar til at korrespondere og møde kunden i dette univers. 
Om dig  
Du er servicerådgiver/ værkfører eller har en teknisk uddannelse med erhvervserfaring fra autobranchen, ideelt med flere års erhvervserfaring som servicerådgiver. I din faglige kompetence inden for rådgivning af kunder, har du ikke kun dine gode kommunikationsevner, men også teknisk knowhow, som du anvender i dialogen med kunderne. Det er vigtigt, at du er omstillingsparat og kundemindet, så kunden altid får en positiv og professionel oplevelse. 
 
Din arbejdstilgang er struktureret og løsningsorienteret – og du er særlig skarp til at holde overblikket. Du trives med ansvar for vores kunder igennem alle processer, og giver gerne dine kolleger en ekstra hånd i en travl situation. Vi har et rigtig godt sammenhold på arbejdspladsen og vægter et positivt arbejdsmiljø. 
Det er en forudsætning for stillingen, at du har kørekort i kategori B. 
 
Om Semler Retail København 
Hos Semler Retail København gør vi meget for, at du kan udvikle dig i dit arbejde gennem nye opgaver og løbende videreuddannelse. 
Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pension, sundhedssikring og en hel del andre meget fordelagtige medarbejdergoder samt muligheden for at blive en vigtig del af en stor og professionel organisation, som tæller over 2.400 dedikerede kollegaer. 
 
Vil du være med? 
Så glæder vi os til at høre fra dig! Du søger stillingen ved at klikke på ”send ansøgning”. 
Ansøgninger behandles løbende.  
 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte servicechef Thomas Bramsgart på telefon 4322 3007. 

Address

Semler Retail København

Banevingen 9

2200 København N