Servicerådgiver til Semler Mobility Risskov

Semler Mobility Risskov

Har du lyst til at blive en del af en spændende, struktureret og moderne forretning? Har du øje for detaljen og brænder for at levere en god kundeservice? Så læs med her!

Om jobbet
Vi søger en dygtig kollega, som kommer til at repræsentere mærkerne Volkswagen, ŠKODA og Audi. Som servicerådgiver er det din vigtigste opgave at sikre de gode kundeoplevelser og levere kundebetjening på et meget højt niveau – hver dag. Du har en central og koordinerende rolle, hvor du i samarbejde med dine kollegaer får dagen til at gå op. 

Dine opgaver
 
  • Du rådgiver dine kunder om alle servicemuligheder, afdækker kundens behov og opretter værkstedsordrer.
  • Du vurderer garantier og servicekontrakter, koordinerer aftaler og sikrer således, at reparationer udføres korrekt. Selvfølgelig påpeger du aktivt passende yderligere tjenester eller yderligere reparationsbehov og er kontaktpunktet for dine kunder i hele reparationsperioden.
  • Kvalitetskontrol, fakturering og forberede udlevering af bilen til kunden.
  • Personlig rådgivning for at sikre langsigtet kundeloyalitet og tilfredshed.
  • Håndtering af værkstedsopgaver, herunder service og reparation.
  • Fordeling af arbejdsopgaver mellem mekanikere.
  • Overblik over den daglige drift og ansvarlig for en effektiv arbejdsgang på værkstedet, sammen med værkstedschefen.
  • Håndtering af kundehenvendelser
Om dig
Du er måske servicerådgiver/værkfører eller har en teknisk uddannelse med erhvervserfaring fra autobranchen, ideelt set flere års erhvervserfaring som servicerådgiver. Det er dog ikke en betingelse, da det vigtigste for os er, at du forstår at sætte dig i kundens sted og omsætte det til handling, og vi vil sørge for den fornødne oplæring til din nye rolle. 

Din arbejdstilgang er struktureret og løsningsorienteret – og du er særlig skarp til at holde overblikket. Du er serviceminded og trives med ansvar for vores kunder, og giver gerne dine kolleger en ekstra hånd i en travl situation. Vi har et rigtig godt sammenhold på arbejdspladsen, og vægter et positivt og socialt arbejdsmiljø. Det er en forudsætning for stillingen, at du har kørekort i kategori B.

Om os
Semler Mobility Risskov er en del af Semler Gruppen, som er Danmarks største bilkoncern med mere end 2.800 medarbejdere.

Vi tilbyder et udfordrende og alsidigt job i et spændende fagligt miljø, med dedikerede kolleger og mulighed for at sætte sit eget præg på hverdagen. Hos os i Risskov vil du opleve et professionelt og stærkt team der med respekt for kollegaer og kunder går til opgaverne med et smil på læben. 

Du får løn efter dine kvalifikationer, pension, sundhedssikring og andre fordelagtige medarbejdergoder. 

Lyder det ikke fedt?
Så skynd dig at sende din ansøgning afsted online via linket, ansøgninger behandles løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Servicechef Michael Glad Jørgensen på telefon 3052 2553.

Vi glæder os til at høre fra dig!
 
 

Address

Semler Mobility Risskov

Grenåvej 347

8240 Risskov