Servicerådgiver til Semler Mobility København

Semler Mobility København

Trives du i en udadvendt rolle, hvor du fungerer som bindeled mellem kunden og vores værkstedet? Så er du måske vores nye Servicerådgiver.

Om jobbet
Vi søger en dygtig kollega, som kommer til at repræsentere mærkerne Volkswagen, ŠKODA, Cupra og Seat. Som servicerådgiver er det din vigtigste opgave at sikre de gode kundeoplevelser og levere kundebetjening på et meget højt niveau – hver dag. Det er en central og koordinerende rolle, hvor du er en central del af at få dagen til at gå op. Derfor er det vigtigt, at du altid handler på en service-, kunde- og markedsorienteret måde, da kundernes tilfredshed er vores første prioritet. I din faglige kompetence inden for rådgivning af kunder har du ikke kun dine gode kommunikationsevner, men også teknisk know-how. 

Dine opgaver
  • Du rådgiver dine kunder om alle servicemuligheder, afdækker kundens behov og opretter værkstedsordrer.
  • Du vurderer garantier og servicekontrakter, koordinerer aftaler og sikrer således, at reparationer udføres korrekt. Selvfølgelig påpeger du aktivt passende yderligere tjenester eller yderligere reparationsbehov og er kontaktpunktet for dine kunder i hele reparationsperioden.
  • Kvalitetskontrol, fakturering og forberede udlevering af bilen til kunden.
  • Personlig rådgivning for at sikre langsigtet kundeloyalitet og tilfredshed.
  • Flair for digitale tjenester og du er klar til at korrespondere og møde kunden i dette univers.

Om dig
Du er servicerådgiver/ værkfører eller har en teknisk uddannelse med erhvervserfaring fra autobranchen, ideelt set flere års erhvervserfaring som servicerådgiver. Du er desuden kendetegnet ved en markant kunde-, service- og resultatorienteret arbejdsfacon.

Din arbejdstilgang er struktureret og løsningsorienteret – og du er særlig skarp til at holde overblikket. Du trives med ansvar for vores kunder igennem alle processer, og giver gerne dine kolleger en ekstra hånd i en travl situation. Vi har et rigtig godt sammenhold på arbejdspladsen, og vægter et positivt arbejdsmiljø.

Det er en forudsætning for stillingen, at du har kørekort i kategori B.

Om os
Semler Mobility København er en del af Semler Gruppen, som er Danmarks største bilkoncern med over 100 års erfaring inden for import og salg af biler, og har mere end 2.500 medarbejdere.

Vi tilbyder et udfordrende og alsidigt job i en spændende organisation, med dedikeret kolleger og mulighed for at sætte sit eget præg på hverdagen, så vi sammen når de opstillede mål. Hos os i København vil du opleve et stærkt team der med respekt for kollegaer og kunder går til opgaverne med et smil på løben. Vi arbejder professionelt og løsningsorienteret for at hjælpe vores kunder videre, med respekt for deres tid og penge. Dette med et mål om at skabe en bæredygtig økonomi og en høj kundetilfredshed.

Du får løn efter dine kvalifikationer, pension, sundhedssikring og andre fordelagtige medarbejdergoder. 

Lyder det som noget for dig?
Så glæder vi os til at høre fra dig. Du søger stillingen ved at klikke på ”send ansøgning”.

Ansøgninger behandles løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Service & Værkstedchef Mads Bendtsen på tlf. 4322 3033.
 
 
 

Address

Semler Mobility København

Banevingen 9

2200 København N