Servicerådgiver til Audi hos Semler Mobility Amager

Semler Mobility Amager

Har du lyst til at være med i front på vores Audi-værksted? Har du øje for detaljen og brænder for at levere god kundeservice? Så er du måske vores nye servicerådgiver!

Bliv en del af en serviceorienteret forhandler
Vi søger en dygtig kollega, som kommer til at repræsentere Audi. Som servicerådgiver er det din vigtigste opgave at sikre de gode kundeoplevelser og levere kundebetjening på et meget højt niveau – hver dag. Det er en central og koordinerende rolle, hvor du er en central del af at få dagen til at gå op. Derfor er det vigtigt, at du altid handler på en service-, kunde- og markedsorienteret måde, da kundernes tilfredshed er vores første prioritet. I din faglige kompetence inden for rådgivning af kunder har du ikke kun dine gode kommunikationsevner, men også teknisk know-how.

Dine opgaver
  • I denne position rådgiver dine kunder om alle servicemuligheder, afdækker kundens behov og opretter værkstedordrer.
  • Du vurderer garantier og servicekontrakter, koordinerer aftaler og sikrer således, at reparationer udføres korrekt. Selvfølgelig påpeger du aktivt passende yderligere tjenester eller reparationsbehov og er kontaktpunkt for dine kunder i hele reparationsperioden.
  • Kvalitetskontrol, fakturering og forberede udlevering af bilen til kunden.
  • Personlig rådgivning for at sikre langsigtet kundeloyalitet og tilfredshed.

Om dig
Du er måske Servicerådgiver/værkfører eller har en teknisk uddannelse med erhvervserfaring fra autobranchen, ideelt set flere års erhvervserfaring som servicerådgiver. Det er dog ikke en betingelse, da det vigtigste for os er, at du forstår at sætte dig i kundens sted og omsætte det til handling, og vi vil sørge for den fornødne oplæring til din nye rolle. 

Din arbejdstilgang er struktureret og løsningsorienteret – og du er særlig skarp til at holde overblikket. Du er serviceminded og trives med ansvar for vores kunder, og giver gerne dine kolleger en ekstra hånd i en travl situation. Vi har et rigtig godt sammenhold på arbejdspladsen, og vægter et positivt og socialt arbejdsmiljø. Det er en forudsætning for stillingen, at du har kørekort i kategori B. 

Om os
Semler Mobility Amager er en del af Semler Gruppen, som er Danmark største bilkoncern med mere end 2.800 medarbejdere. 

Vi tilbyder et udfordrende og alsidigt job i et spændende fagligt miljø, med dedikerede kolleger og mulighed for at sætte sit eget præg på hverdagen. Hos os vil du opleve et professionelt stærkt team der med respekt for kollegaer og kunder går til opgaven med et smil på læben. 

Du får løn efter dine kvalifikationer, pension, sundhedssikring og andre fordelagtige medarbejdergoder. 

Lyder det som noget for dig?
Så glæder vi os til at høre fra dig. Du søger stillingen ved at klikke på ”send ansøgning”.

Ansøgninger behandles løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Servicechef Henrik Sørensen på mail hesoe@semlermobility.dk.
 
 

Address

Semler Mobility Amager

Englandsvej 437

2770 Kastrup