Servicerådgiver til Audi Fredericia

Audi Fredericia

Har du lyst til at være med i front på vores Audi-værksted? Har du øje for detaljen og brænder for at levere god kundeservice?

Så er du måske vores nye servicerådgiver!


Hos Audi Fredericia vil du blive en del af en moderne og dynamisk forretning. Vi servicerer og reparerer Audi og derfor er vores faciliteter selvfølgelig i samme høje klasse.

Bliv en del af en serviceorienteret forhandler
Hver dag går du på arbejde for at overgå kundernes forventninger på samme måde en Audi gør, når man drejer nøglen. Som servicerådgiver hjælper du vores kunder, når deres bil skal til service eller repareres, eller hvis de har spørgsmål. Det gør du i samarbejde med dine kolleger i et erfarent og socialt team.

Hjælp kunderne igennem hele vejen
I din meget udadvendte rolle er det dig, der har overblikket over dine kunders sager. Du opretter kundesagen, samler oplysninger om bilen, og giver opgaven videre til værkstedet. Herefter laver du mapper, fakturerer og udfylder relevante skemaer. Kort sagt har du hånd om sagen, fra kunden kommer ind, til bilen er klar.

Erfaring fra bilbranchen og flair for positive kundeoplevelser 
Som person elsker du at tale med mennesker – både dine kolleger og kunderne. Du har nemlig et kæmpe kundeservice-gen, og giver også gerne dine kolleger en ekstra hånd i en travl situation. Og så trives du med ansvaret for vores kunder igennem alle processer.
 
Som led i din løbende uddannelse, vil vi klæde dig på til at hjælpe kunderne nu og fremadrettet. Kendskab til et eller flere af Semler Gruppens bilmærker og evt. en allerede bestået servicerådgiver-eksamen er naturligvis en fordel.

Om os
Hos Audi Fredericia gør vi meget for at du får mulighed for at udvikle dig i dit arbejde, og du vil blive en del af en stor organisation.
Vi tilbyder en løn efter dine kvalifikationer, sundhedssikring, frokostordning og andre fordelagtige medarbejdergoder.

Lyder det som noget for dig?
Vi glæder os til at høre fra dig. Søg venligst online via linket. Ansøgninger behandles løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kenneth Grønbech Larsen på telefon 43223253.  
 
 

Address

Audi Fredericia

Kongens Kvarter 32

7000 Fredericia