Servicerådgiver / reservedelsrådgiver på aftenhold til Semler Mobility Hillerød

Semler Mobility Hillerød

Har du lyst til at spille en vigtig rolle i driften af vores aftenhold ?
Kan du sikre vores kunder en individuel og personlig kundeoplevelse, når de besøger vores forretning?


Om jobbet
Som vores nye service- eller reservedelsrådgiver vil du være med til at udvikle og bevare de gode relationer til vores kunder, supportere vores mekanikere og sikre et velfungerende lager. 

Du indgår i et bredt samarbejde med resten af aftenholdet, men også reservedelspersonalet, vores værksted og salgsafdelingen. Du repræsenterer mærkerne Volkswagen, ŠKODA og Audi. 
Du indgår i et team, hvor vores største fokus er kvaliteten i arbejdet og den gode kundeservice. 

Arbejdstiden er mandag til torsdag og kan placeres indtil kl. 24.00.

Om dig
Din baggrund kan være fra en eftermarkedsorienteret bilforretning, en reservedelsgrossist, tilbehørsspecialist eller noget helt andet. For os er det vigtigste, at du forstår at sætte dig i kundens sted og omsætte det til handling, der skaber salg, tilfredshed og loyalitet. 

Du har gode kommunikationsevner, overblik og teknisk know-how. Din arbejdstilgang er struktureret og løsningsorienteret. Du trives med ansvar for vores kunder igennem alle processer, og giver gerne dine kolleger en ekstra hånd i en travl situation. Vi har et rigtig godt sammenhold, og vægter et positivt arbejdsmiljø.
Det er en forudsætning for stillingen, at du har kørekort i kategori B. 

Om os
Semler koncernen står på et stærkt fundament i kraft af en solid forretning med over 100 år i bagagen, og med blikket og ambitionerne rettet mod fremtiden.
Som landets største bilaktør og landbrugets sikre samarbejdspartner driver vi nutidens løsninger indenfor mobilitet. Vi repræsenterer nogle af de stærkeste brands, og fokuserer på at levere den bedste kundeservice. Med konstant videreudvikling af eksisterende og nye forretningsområder bygger Semler en bro til fremtiden.

Du vil blive en del af en stor veletableret organisation med mange gode kolleger, velordnede forhold og en lang række personalegoder, en attraktiv pensionsordning og sundhedssikring.

Lyder dette som noget for dig? 
Du søger stillingen online. Ansøgninger behandles løbende.
 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Morten Skjønberg Larsen på telefon 28913855. 

Vi glæder os til at høre fra dig!
 
 
 

Address

Semler Mobility Hillerød

Egespurs Allé 1

3400 Hillerød