Servicemedarbejder til Semler Mobility Silkeborg

Semler Mobility Silkeborg

Kunne du tænke dig et varierende og selvstændigt job i en bilforretning med nogle af Danmarks førende bilmærker? Så er du måske vores nye servicemedarbejder, som skal være med til at sikre den gode kundeoplevelse og høje serviceniveau! 

Hvad skal jeg lave?
Stillingen er delt op i 2 hovedfunktioner, hvor formiddagen for det meste foregår på vores reservedelslager med opgaver såsom:
 
  • Udpakning og opfyldning af varer
  • Lægge varer på plads eller sende retur
  • Forpluk af varer
  • Sørge for at lageret er ryddeligt og præsentabelt
  • Oprettelse af varer i IT-systemer
Eftermiddagens opgaver vil blandt andet være kørsel samt vask af kundebiler og interne biler, modtagelse af nye biler, samt forefaldende arbejde og ad hoc-opgaver på værkstedet og lageret.

Du vil opleve en uformel og positiv atmosfære, hvor opgaverne løses i samarbejde, og med fokus på service overfor vores kunder.

Hvem er du?
Vi forestiller os, at du kan lide at arbejde med praktiske opgaver og trives i en travl hverdag med mange bolde i luften. Du er stabil og ansvarsbevidst, og så er du kendetegnet ved:
 
  • En udpræget ordenssans og prioriteret et højt kvalitetsniveau
  • En udadvendt og serviceminded holdning
  • At du bidrager med godt humør og gå-på-mod
  • Eventuel tidligere erfaring indenfor lager og logistik.
Desuden forventer vi, at du har kørekort til personbil og det er en fordel, men ikke et krav, at du har truckcertifikat.

Om os
Vi er en del af Semler Gruppen, som er Danmarks største virksomhed i bilbranchen med over 100 års erfaring inden for import og salg af biler.

Vi tilbyder pension, sundhedssikring og en hel del andre fordelagtige medarbejdergoder. 

Stærke værdier forener os på tværs 
Som ny kollega i Semler Gruppen bliver du del af et stort fællesskab på mere end 2800 kolleger. Vi har forskellige ansvarsområder og møder ind på forskellige adresser i forskellige selskaber, men vi er alle forenet af fælles værdier, der fungerer som et kompas for vores måde at arbejde på. Vi er nemlig ordentlige og gør vores bedste for at skabe tilfredse kunder og leverandører. Det kræver, at vi er dedikerede og sætter en ære i vores arbejde hver eneste dag. Samtidig bestræber vi os på at være nytænkende og udforske nye måder at gøre tingene på. Alt dette gøres med et glimt i øjet, hvor vi altid samarbejder med respekt for hinanden og et smil på læben.

Lyder det som noget for dig?
Så ser vi frem til at høre fra dig. 

Vi behandler ansøgninger løbende, så søg gerne allerede i dag. Du søger her.
 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jesper Skov Mølgaard på telefon 8188 4542 eller mail jeskm@semlermobility.dk eller Martin Märcher Mortensen på telefon 8188 4551. 
 
 

Address

Semler Mobility Silkeborg

Kejlstrupvej 65

8600 Silkeborg