Servicemedarbejder til Semler Mobility Gladsaxe

Semler Mobility Gladsaxe

Er du interesseret i at arbejde med nogle af Danmarks førende bilmærker? Vi søger snarest en dygtig og fleksibel servicemedarbejder til vores serviceteam, som sætter ære i at være kvalitetsbevidst og har et glimt i øjet. 
 
Hvad skal jeg lave? 
Du bliver en del af et motiveret team, som hver dag går op i at sikre en høj service på tværs af butikken. Dine opgaver indebærer primært at vaske og pleje vores kundebiler. Derudover står vores serviceteam for diverse opgaver omkring i huset samt kørsel ude af huset.

Det er en praktisk rolle, hvor du får varierende opgaver og en hverdag der ikke er ens i en uformel og positiv atmosfære, hvor opgaverne løses i samarbejde. 

Arbejdstiden foregår i tidsrummet fra 06:00 – 17:00, hvor du vil have en fast arbejdstid aftalt med teamlederen. Derfor er det er en fordel, at du er fleksibel.  
 
Om dig 
Vi forestiller os, at du som person har et stort servicegen og aldrig går på kompromis med kvaliteten. Du kan bidrage med godt humør og gåpåmod og har en positiv attitude, som smitter af. Et positivt arbejdsmiljø og samarbejde er vigtigt for os, hvorfor det selvfølgelig også skal være en parameter, du kan genkende dig selv i. 

Derudover forventer vi, at du: 
  • Trives med selvstændigt arbejde 
  • Ikke er bange for at tage fat og trives i et, til tider, hektisk miljø 
  • Er mødestabil 
  • Er omstillingsparat da serviceteamet har flere forskellige ansvarsområder i forretningen 
  • Har kørekort til personbil og gerne også truckcertifikat 

Om os
Vi er en del af Semler Gruppen, som er Danmarks største virksomhed i bilbranchen med over 100 års erfaring inden for import og salg af biler af bl.a. mærkerne Volkswagen, Audi, ŠKODA og SEAT. 

Vi tilbyder frokostordning, sundhedssikring og en hel del andre fordelagtige medarbejdergoder samt muligheden for at blive en del af en stor og professionel organisation, som tæller over 2.800 dedikerede kollegaer. 

Lyder dette som noget for dig? 
Så ser vi frem til at høre fra dig. Søg venligst online via linket ”Send ansøgning”. Ansøgninger behandles løbende og tiltrædelse er hurtigst muligt. 

Ved spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Værkstedchef Redzep Redzepi på telefon 43 22 43 14.
 
 
 

Address

Semler Mobility Gladsaxe

Dynamovej 5

2860 Søborg