Servicemedarbejder til Audi Gladsaxe

Audi Gladsaxe

Er du interesseret i at arbejde med et af Danmarks førende bilmærker? Vi søger snarest en dygtig og fleksibel servicemedarbejder til vores serviceteam, som sætter ære i at være kvalitetsbevidst og har et glimt i øjet. 

Hvad skal jeg lave?
Din vigtigste opgave vil være at tage imod nye biler og gennemgå dem for transportskader og diverse. Og opretholder dem ifølge ISO-krav. Herunder vil du assistere på tværs af alle afdelinger i huset med diverse ad-hoc opgaver. Jobbet er afvekslende og selvstændigt i en uformel og positiv atmosfære, hvor opgaverne løses i samarbejde, og med stor fokus på service overfor vores kunder.

Stillingen er deltid og arbejdstiden udgør 25 timer om ugen.

Om dig 
Vi forestiller os, at du som person har et stort servicegen og aldrig går på kompromis med kvaliteten. Du kan bidrage med godt humør og har gå på mod og har en positiv attitude, som smitter af. Et positivt arbejdsmiljø og samarbejde er vigtigt for os, hvorfor det selvfølgelig også skal være en parameter, du kan genkende dig selv i. 

Desuden forvent vi, at du:
  • Er mødestabil
  • Ikke er bange for at tage fat
  • Har kørekort til personbil
     
Du får gode udviklingsmuligheder og afvekslende arbejdsopgaver 
Audi Gladsaxe er en del af Semler Gruppen, som har over 100 års erfaring i bilbranchen og over 2.500 medarbejdere. Vi er et stort team af medarbejdere, der hver dag møder ind til målet om at skabe gode kundeoplevelser samt glade og tilfredse medarbejdere.

Hos Audi Gladsaxe gør vi meget for, at du får mulighed for at udvikle dig i dit arbejde. Både gennem nye opgaver og løbende videreuddannelse. 

Vi tilbyder pension, sundhedssikring og en hel del andre fordelagtige medarbejdergoder samt muligheden for at blive en vigtig del af en stor og professionel organisation.

Lyder dette som noget for dig?
Så vil vi se frem til at se din ansøgning.
 
Vi indkalder løbende til samtale, så søg allerede i dag. Tiltrædelse er hurtigst muligt.
 
Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte klargøringschef Blerim Ahmedi på mail blah@audi.dk.
 
Vi glæder os til at høre fra dig.
 
 

Address

Audi Gladsaxe

Turbinevej 1

2860 Søborg