Servicekoordinator til Semler Agro

Semler Agro - Kolding

Trives du i en udadvendt og koordinerende rolle, hvor du fungerer som bindeled mellem kunden og vores værksted? Har du lyst til at bruge dine kompetencer inden for administration og kundeservice? Så er du måske vores nye Servicekoordinator til vores team, som skal være med til at sikre de gode kundeoplevelser!
 
Hvad skal jeg lave?
Som servicekoordinator har du overblikket over ordremodtagelser til værkstedet og det er dig, der er kundens første kontakt, når de ringer ind. Du opretter kundesager, samler oplysninger om maskinerne, og giver opgaverne videre til værkstedet/udekørende servicemontører. Med din strukturerede måde at arbejde på, ligger det dig naturligt også at følge op på ordren og sikre, at der bliver lavet en faktura rettidigt. Kort sagt, så har du hånd om sagen fra start til slut.

Udover koordineringsrollen vil arbejdsopgaverne bl.a. omfatte:
  • Salgs- og kundevejledning mhp. mersalg af eftermarkedsydelser
  • Kvalitetssikring af udført arbejde og processer
  • Proaktiv gennemførsel og styring af garantisager, reklamationer og øvrige kundetiltag
  • Registrering af kunder, programmer og masterdata i systemer
Din daglige arbejdsplads bliver på vores nye kontor i Kolding, hvor flere af de administrative funktioner og ledelse i organisationen har fælles base. Du kommer til at sidde i en nyoprettet afdeling på 4 medarbejdere, hvor vi nu udvider med en ekstra kollega i teamet.
 
Hvem er du?
Som udadvendt person med et stort servicegen og engagement, forstår du vigtigheden af at levere kundebetjening på højt niveau. Dette kommer bl.a. til udtryk ved at du har flair for at skabe de gode kunderelationer og du har let ved at visualisere og gøre kundernes behov til konkrete- og letforståelige arbejdsopgaver. I alt dit arbejde er det tydeligt, at du motiveres af at leve op til vores kunders høje forventninger og du sætter en ære i at gøre en forskel for dem.
 
Da du kommer til at arbejde på tværs af afdelinger og med forskellige samarbejdspartnere, er det vigtigt at du har gode samarbejdsevner og kan lide at arbejde i et travlt miljø. 
 
Vi forestiller os, at du allerede har kendskab til landbrugsbranchen, herunder traktorer og maskiner. Og hvis du kender til systemerne Navision samt Reeft, er det en klar fordel. 
 
Det kan du forvente af os
Vi tilbyder et spændende job hos branchens største maskinforhandler, som forhandler John Deere, Väderstad. Sulky og Kramer. Som en del af en stor veletableret organisation med mange gode kolleger, velordnede forhold og en lang række personalegoder udover en løn som er i overensstemmelse med dine kvalifikationer og en attraktiv pensionsordning og sundhedsforsikring.
 
Om Semler Agro
Vi er en landsdækkende maskinforretning med mærkerne John Deere, Väderstad, Kramer og Sulky og vi har en klar ambition om, at være den bedste samarbejdspartner for vores kunder. Dette kræver blandt andet en velfungerende intern organisation, som består af de bedste kompetencer og rette hænder til at udføre opgaverne.
 
Du kan læse mere om Semler Agro på vores hjemmeside: https://semleragro.dk/ 
 
Lyder det som noget for dig?
Så ser vi frem til at høre fra dig. Ansøgningsfrist er hurtigst muligt. Vi vækster og besætter derfor pladsen, så snart vi har den rette.
 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder Karsten Pedersen, på telefon +4540150523.

Address

Semler Agro - Kolding

Kokholm 1B

6000 Kolding