Salgsrådgiverelev til Semler Mobility København

Semler Mobility København

Har du en forkærlighed for biler og en passion for at sælge? Og har du lyst til at tage din handelsuddannelse hos os og blive en del af én af bilbranchens største virksomheder?

Hvis du kan se dig selv i en fremtid som ekspert for nogle af de mest innovative bilmærker i verden, så er du måske vores nye salgsrådgiverelev. Her vil du blandt andet stifte bekendtskab med bilmærkerne ŠKODA og Volkswagen. 

Hvem er vi?
Semler Mobility København er en del af Semler Gruppen, som er Danmarks største koncern i bilbranchen med over 100 års erfaring inden for import, salg og service af biler. Det er vores ambition at give vores kunder en enestående oplevelse, hver gang de besøger vores showroom. Vi vil derfor uddanne dig til en meget udadvendt rolle, hvor du vil lære redskaber til at rådgive vores kunder og sælge nye biler.

Du bliver en vigtig del af en stor og professionel organisation, der tæller over 2.800 dedikerede kolleger.

Uddannelsesforløbet og arbejdsopgaver
Som vores nye salgsrådgiverelev vil du igennem det 2-årige forløb hos os gennemføre din handelsuddannelse med specialet salg og brancheretning AUTO samtidig med, at du vil opnå en funktionscertificering inden for vores mærke. 

I løbet af din uddannelse vil du veksle mellem at deltage i undervisning på Business College Syd på et lukket hold sammen med andre elever fra vores koncern og være i erhvervsfaglig praktik i vores forretning.

I jobbet som salgsrådgiverelev vil du oplæres i salgsprocesser fra A-Z. Du vil stå for håndtering af kunder i showroom, online showroom, via telefon og mail samt salesforce, som er vores CRM-system. Udover dette, vil du løbende få ansvar for andre praktiske, forfaldne opgaver i afdelingen. 

Du vil under uddannelsen modtage løn i henhold til overenskomst.

Hvem er du?
For at trives bedst i rollen som salgsrådgiverelev, er det vigtigt at du er nysgerrig på opgaverne og har lyst til at arbejde selvstændigt med dem. Det vægtes højt at du som person er energisk og udadvendt, da en stor del af jobbet er at opsøge kunderne og leverer høj kundeservice. 

Vigtigst af alt er din personlige holdning til og adfærd overfor dine fremtidige kunder og kolleger. Du er både empatisk og ambitiøs med en ydmyg tilgang til det at lære, og du vil gerne skabe resultater, der ligger væsentligt over gennemsnittet.

Du brænder for god service og kan kommunikere med mennesker på alle niveauer, hvor det falder dig naturligt at knytte tætte og langvarige kundeforhold, og høj kundetilfredshed er dit drive. Desuden kan du arbejde detaljeorienteret, og tal skræmmer dig ikke.

Du har en uddannelsesmæssig baggrund med enten en gennemført EUX, EUD (grundforløb 2), HHX eller HTX/STX/HF (suppleret med 5 ugers EUS grundforløb).

Vi forventer desuden følgende:
  • Du har erfaring med kundeservice og har masser af gå-på-mod
  • Du har et godt humør, er smilende og udadvendt
  • Du har et stort drive, og holder hvad du lover
  • Du har en udpræget ordenssans og er mødestabil
  • Du har et gyldigt kørekort til bil (kategori B)

Lyder dette som noget for sig? 
Søg venligst stillingen her.

Vi behandler ansøgningerne løbende, så skynd dig og søg allerede i dag. Opstart er hurtigst muligt. 

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Salgschef Allan Schou på tlf. 9117 2348.  
 
 
 

Address

Semler Mobility København

Banevingen 9

2200 København N