Salgsrådgiver til Volkswagen Risskov

Semler Mobility Risskov

Vil du være en del af vores professionelle salgsteam og kan du se dig selv i en fremtid som salgsrådgiver for et af de mest innovative bilmærker i verden? Så er du måske vores nye kollega!

Fokus på kunden og hinanden
Hos Volkswagen Risskov er vi et team af engagerede medarbejdere. Vores nøgleord er troværdighed, teamspirit, loyalitet og et højt energiniveau. Du bliver en del af et miljø, hvor der lægges vægt på performance og resultater, men hvor det samtidigt er sjovt at gå på arbejde.

En unik og relations skabende oplevelse – Vi vil have yderst tilfredse kunder
I din meget udadvendte rolle, rådgiver du vores kunder og sælger dem nye og brugte Volkswagen biler. I dialogen med kunderne løser du deres behov og formidler den rette finansiering og forsikring.

I det daglige får du et tæt samarbejde med vores reservedelsafdeling og værksted, hvorfor det er vigtigt, at du er en teamplayer. 
Hos Volkswagen har vi fokus på at udvikle dig løbende i dit arbejde og bakker dig op med relevant uddannelse og træning, så du har opdateret viden til at rådgive kunderne bedst muligt. 

Du behersker godt købmandskab og sikrer langvarige kunderelationer 
Det er vigtigt, at du brænder for god service og kan kommunikere med mennesker på alle niveauer. Det falder dig naturligt at knytte tætte og langvarige kundeforhold, og høj kundetilfredshed er dit drive. Du kan arbejde detaljeorienteret og kvalitetsbevidst med kundehåndteringssystemer, og tal skræmmer dig ikke.
 
  • Du evner at møde kunderne i øjenhøjde, er imødekommende, loyal og troværdig.
  • Du brænder for god service og trives med at kommunikere med mennesker på alle niveauer.
  • Du har lyst til at blive en del af en struktureret og moderne virksomhed.
  • Du har erfaring fra bilbranchen - konkret har du minimum 3 års erfaring fra en lignende stilling

Om os
Semler Mobility Risskov er en del af Semler Gruppen, som er Danmarks største bilkoncern med over 100 års erfaring inden for import og salg af biler, og har mere end 2.800 medarbejdere.

Vi tilbyder et udfordrende og alsidigt job i en spændende organisation, med dedikeret kolleger og mulighed for at sætte sit eget præg på hverdagen, så vi sammen når de opstillede mål. Hos os i Risskov vil du opleve et stærkt team der med respekt for kollegaer og kunder går til opgaverne med et smil på løben. Vi arbejder professionelt og løsningsorienteret for at hjælpe vores kunder videre, med respekt for deres tid og penge. Dette med et mål om at skabe en bæredygtig økonomi og en høj kundetilfredshed.

Du får løn efter dine kvalifikationer, pension, sundhedssikring og andre fordelagtige medarbejdergoder. Til stilling vil der være mulighed for at få firmabil.

Lyder det som noget for dig? 
Så glæder vi os til at høre fra dig. Du søger stillingen her.

Ansøgninger behandles løbende. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Salgschef Ulrik Larsen på mail ulrl@vw-aarhus.dk.
 
 
 

Address

Semler Mobility Risskov

Ravnsøvej 5

8240 Risskov