Salgsrådgiver til Volkswagen Hillerød

Volkswagen Hillerød

Vil du være med på vores rejse om at tage Volkswagen Hillerød til det næste niveau?

Vi søger lige nu en high performer salgsrådgiver med erfaring fra autobranchen, der har lyst til at blive en del af vores professionelle salgsteam. Du kommer til at arbejde for et brand med stort potentiale i en af Danmarks største bilforretninger, som sætter en ære i at levere en ualmindelig høj service og kvalitet til vores kunder.

Om stillingen
I det daglige er du i dialog med kunder og rådgiver om vores forskellige købs- og leasingmuligheder af det komplette sortiment. Kundens behov og ønsker er altafgørende, hvorfor du naturligvis er dygtig til at lytte, afdække samt finde mulige løsninger på en ordentlig måde.
Vi er ansvarsfulde og holder altid, hvad vi lover – også når det er svært. Du kan forvente et tæt samarbejde med salgsteamet, for at sikre at kunden får skræddersyet den helt rigtige løsning fra starten af. Derfor er det vigtigt, at du er en teamplayer og trives med samarbejde på tværs af enheder.

Fokus på kunden med et glimt i øjet
I din udadvendte rolle kommunikerer du med forskellige kundetyper i deres øjenhøjde, og er samtidig god til at opbygge og udvikle langvarige kunderelationer da vi er en lokal forretning. Dette gør du på en helt naturlig måde, da du som person er dedikeret, har en målrettet adfærd og interesserer dig for at gøre en positiv forskel overfor dine kunder. Hvis du ovenikøbet har godt humør, så er vi godt på vej - det skal nemlig være sjovt at gå på arbejde.
 
Om dig
Vi forestiller os, at du har arbejdet som salgsrådgiver / salgskonsulent eller andet i en lignende stilling i autobranchen igennem flere år, og har gennem din karriere udviklet en solid værktøjskasse samt kompetencer til at varetage og løfte opgaven med succes. Som person er du åben, nysgerrig og udfordrer dig selv og deler gerne ideer og erfaringer. Du arbejder selvstændigt og kvalitetsbevidst med en god forretningsforståelse, som er en fordel, når du er i dialog med vores forskellige samarbejdspartnere i organisationen.
 
Desuden forventer vi:
  • Har erfaring med CRM-systemer og god til at navigere i nye systemer
  • Kan dokumentere flotte salgsresultater
  • Du har lyst til at blive en del af en struktureret og moderne virksomhed
Om os
Volkswagen Hillerød er en del af Semler gruppen som er Danmarks største bilkoncern, med over 100 års erfaring og over 2200 kollegaer er rammerne sat for din succes. Vi udvikler dig løbende i dit arbejde og bakker dig op med relevant uddannelse og træning, så du har opdateret viden til at rådgive kunderne bedst muligt.

Vi tilbyder dig at blive en del af en spændende arbejdsplads, hvor der er højt til loftet med passionerede og søde kolleger.
 
Vil du være med?
Søg stillingen online via linket ’send ansøgning’.
 
Ansøgningsfristen er den 25. april, men vi behandler ansøgninger løbende, så søg endelig hurtigst muligt.
 
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte salgschef Daniel Dulong Hoff på telefon 4322 3970.
 
Vi glæder os til at høre fra dig.

Address

Volkswagen Hillerød

Egespurs Allé 1

3400 Hillerød