Salgsrådgiver til Semler Retail Silkeborg

Semler Retail Silkeborg

Vil du være med på vores spændende rejse og tage salget af vores brands til det næste niveau? Er du samtidig drevet af at yde gode kundeoplevelser udover det sædvanlige og resultatorienteret – så er du måske vores nye kollega.

Vi søger lige nu en eller flere high performer salgsrådgivere med erfaring fra autobranchen, der har lyst til at blive en del af vores professionelle salgsteam og være med til at præge salgets udvikling. Du kommer til at arbejde med og repræsentere alle vores brands, som er Volkswagen, SKODA, SEAT og CUPRA.
 
Jobprofil
I det daglige er du i dialog med kunder og rådgiver om vores forskellige købs- og leasingmuligheder af det komplette sortiment. Kundens behov og ønsker er altafgørende, hvorfor du naturligvis er dygtig til at lytte, afdække samt finde mulige løsninger på en ordentlig måde. Det er en spændende rolle, hvor du som salgsrådgiver betjener en lang række kundesegmenter og salgskanaler og samtidig bidrager til, at vi når de forretningsmæssige salgs mål.

Vi er ansvarsfulde og holder altid, hvad vi lover – også når det er svært. Du kan forvente et tæt samarbejde med salgsteamet, for at sikre at kunden får skræddersyet den helt rigtige løsning fra starten af. Derfor er det vigtigt, at du er en teamplayer og trives med samarbejde på tværs af enheder. Salgsteamet består af 4 medarbejdere, og kan beskrives som at være dynamiske, hjælpsomme samt respektfulde, og spiller hinanden gode i hverdagen.

Personprofil
I din udadvendte rolle kommunikerer du med forskellige kundetyper i deres øjenhøjde, og er samtidig god til at opbygge og udvikle langvarige kunderelationer da vi er en lokal forretning. Dette gør du på en helt naturlig måde, da du som person er dedikeret, har en målrettet adfærd og interesserer dig for at gøre en positiv forskel overfor dine kunder. Hvis du ovenikøbet har godt humør og let til smil, så er vi godt på vej - det skal nemlig være sjovt at gå på arbejde.

Vi forestiller os, at du har arbejdet som salgsrådgiver / salgskonsulent eller andet i en lignende stilling i autobranchen igennem flere år, og har gennem din karriere udviklet en solid værktøjskasse samt kompetencer til at varetage og løfte opgaven med succes.
Som person er du nysgerrig og udfordrer dig selv og deler gerne ud af dine ideer og erfaringer. Du arbejder selvstændigt og kvalitetsbevidst med en god forretningsforståelse, som er en fordel, når du er i dialog med vores forskellige samarbejdspartnere i organisationen.

Desuden forventer vi:
  • Har erfaring med CRM-systemer og god til at navigere i nye systemer
  • Kan dokumentere flotte salgsresultater
  • Du har lyst til at blive en del af et nyt moderne bilhus, som er i udvikling
 
Om os
Semler Retail Silkeborg er en relativ ny autoriseret forhandler, som efter få måneders aktivitet skulle bygge et nyt bilhus i 2021. Vi er kommet utrolig langt - grundstenene er sat og nu skal resten bygges op, som du har mulighed for at være en del af. Semler Retail Silkeborg er en del af Semler gruppen som er Danmarks største bilkoncern, med over 100 års erfaring, og som tæller over 2.400 kollegaer.
 
Vi tilbyder
Vi tilbyder et udfordrende og alsidigt job i en spændende organisation, med søde kolleger og mulighed for at sætte sit eget præg på hverdagen samt forretningens udvikling. Vi udvikler dig løbende i dit arbejde og bakker dig op med relevant uddannelse og træning, så du har opdateret viden til at rådgive kunderne bedst muligt.

Til stillingen følger en konkurrencedygtig løn, pension, sundhedssikring og andre fordelagtige medarbejdergoder.
 
Vil du være med?
Søg stillingen online via linket ’send ansøgning’ forneden.

Ansøgninger behandles løbende, så søg gerne hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Salgschef Thomas Pedersen på telefon 8188 4544 eller Filialchef Heine Skøtt Rasmussen på telefon 2148 2818.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Address

Semler Retail Silkeborg

Kejlstrupvej 65

8600 Silkeborg