Salgsrådgiver til SKODA Risskov

Semler Retail Risskov

Har du salgserfaring og samtidig lyst til at komme videre i en af bilbranchens største virksomheder? Kan du se dig selv i en fremtid som ambassadør for ŠKODA, hvor kundepleje og godt købmandskab er altafgørende? - så er det måske dig vi står og mangler i vores salgsafdeling.
 
Jobprofil
Det er en spændende jobmulighed, hvor du bliver en del af vores professionelle salgsteam. Du vil i stillingen som salgsrådgiver betjene en lang række kundesegmenter og salgskanaler og samtidig bidrage til, at vi når de forretningsmæssige salgs mål.
Vores nøgleord er troværdighed, loyalitet og et højt energiniveau, og du bliver en del af et miljø, hvor vi gennem stærkt teamarbejde lægger vægt på performance og resultater, men hvor det samtidigt er sjovt at gå på arbejde.
 
Personprofil
Vi søger en salgsrådgiver, som har nogle års erfaring fra servicebranchen, men det behøver ikke være fra bilbranchen. Det er altafgørende, at du brænder for god service og trives med at kommunikere med mennesker på alle niveauer. Det falder dig naturligt at knytte tætte og langvarige kundeforhold, og høj kundetilfredshed er dit drive.
 
Du går aldrig på kompromis med kvaliteten i dit arbejde og har altid en professionel og positiv tilgang til kunder samt dine omgivelser. Har du flair og interesse indenfor sociale medier er dette klart et plus. Og så gør det bestemt ikke noget, hvis du er vild med biler! Din arbejdstilgang er detaljeorienteret og kvalitetsbevidst med kundehåndteringssystemer, og tal skræmmer dig ikke. Du skal være indstillet på, at weekendarbejde indgår i stillingen.
 
Gode udviklingsmuligheder
Hos ŠKODA Risskov er det vigtigt for os, at du får mulighed for at udvikle dig i dit arbejde. Vi bakker dig op med relevant uddannelse og de nyeste salgssystemer og -værktøjer. Du kommer på produkttræning på nye modeller, så du er opdateret på viden til at rådgive kunderne bedst muligt.
 
Din løn er en kombination af fast grundløn og bonus, som forhandles efter kvalifikationer. Vi tilbyder desuden firmabil, mobiltelefon, frokostordning samt pension og andre fordelagtige medarbejdergoder.
 
Interesseret?
Du søger stillingen online via linket ”send ansøgning” nederst på siden.
 
Ansøgninger behandles løbende, så søg hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte salgschef Andreas Thomsen på telefon 4322 3574.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Address

Semler Retail Risskov

Grenåvej 347

8240 Risskov