Salgsrådgiver til SEAT / CUPRA Holbæk

SEAT Holbæk

Semler Mobility Holbæk’s nye SEAT / CUPRA showroom bliver bygget nu – Har du lyst til at blive en del vores salgsteam som sætter en ære i at levere en ualmindelig høj service og kvalitet til vores kunder ? 

Og kan du sige ja til, at du er en high performer med en ydmyg tilgang til dine omgivelser ? 

Så er det måske dig vi mangler til vores salgsafdeling.

Om stillingen
Dine primære arbejdsopgaver er at rådgive kunderne om vores købs- og leasingmuligheder af det komplette sortiment som SEAT og CUPRA tilbyder. Kundens behov og ønsker er altafgørende og det er din opgave, at finde 
den rigtige løsning til kunden. Derfor er det naturligvis vigtigt at du er dygtig til at lytte og løse kundernes behov.

Du vil i stillingen som salgsrådgiver betjene en lang række forskellige kundesegmenter og salgskanaler. Du vil herigennem skulle bidrage til, at vi når de forretningsmæssige mål.

Fokus på kunden med et glimt i øjet
Med din udadvendte personlighed kommunikerer du i øjenhøjde med de forskellige kundetyper, og du er samtidig god til at opbygge tillid og langvarige kunderelationer. Dette gør du på en helt naturlig måde, da du som person er dedikeret, struktureret i dine opgaver, har en målrettet adfærd og interesserer dig oprigtigt for at gøre en forskel for vores kunder. 

Du bliver en del af et miljø hvor der lægges vægt på performance og resultater, men hvor det samtidig er sjovt at gå på arbejde.

Hvem er du ?
Du har et drive, engagement og et gåpåmod, som tydeligt indikerer, at du er på hjemmebane, når du er i kontakt med dine kunder. I din tilgang til dit arbejde forventes det blandt andet, at du er struktureret, opsøgende, at du tager ansvar og er kvalitetsbevidst, samt at du trives med selvstændigt arbejde.

Vi forestiller os, at du har noget erfaring med direkte salg og kundekontakt – og ser gerne, at en del af denne erfaring er fra bilbranchen.
Det er vigtigt for os at du er åben og ærlig og bidrager med nye forslag og ideer – og ser muligheder frem for begrænsninger. I det daglige får du et tæt samarbejde med vores værksted og reservedelsafdeling. Derfor er det vigtigt, at du er en teamplayer. Vi er klar til at bakke dig op med sparring, relevant uddannelse og træning.

Vi har brug for at du blandt andet er skarp på følgende områder:
 
  • Verbal og skriftligt kommunikation
  • Forståelse for tal og købmandskab
  • At arbejde med CRM systemer og forstår vigtigheden af dette værktøj
  • Prissætning af byttebiler
  • Fokus på mersalg af udstyr, serviceaftaler, finansieringer mv.

En stor og professionel organisation
Vi er en del af Semler Gruppen, og vi beskæftiger os med salg og reparation af nogle af Danmarks stærkeste bilmærker, Volkswagen, SKODA, SEAT, CUPRA og Audi. 

Til stillingen følger en konkurrencedygtig løn, pension, sundhedsforsikring og andre fordelagtige medarbejdergoder.

Send venligst din ansøgning via linket HER.  

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Peter Lindeborgh på telefon 59432000. 

Enhver ansøgning og forespørgsel behandles naturligvis fortroligt.
 
 

Address

SEAT Holbæk

Bilbyen 1

4300 Holbæk