Salgskonsulent til Vestsjælland - Semler Agro

Semler Agro - Næstved

Semler Agro A/S er en landsdækkende maskinhandel med mærkerne John Deere, Väderstad, Kramer samt Sulky, der har en klar ambition om, at være den bedste samarbejdspartner for landbruget. Virksomheden beskæftiger ca. 250 medarbejdere fordelt på 13 lokationer og mere end 80 rullende værksteder, som tilbyder en stærk og effektiv service og rådgivning.

Semler Agro vil gerne skubbe til opfattelsen af den traditionelle maskinforhandler, og arbejder på endnu flere tiltag, der skal øge den gode service – alt sammen for at kunne give landbruget de bedste betingelser for at skabe en succesfuld forretning.

Læs mere om Semler Agro her.

 
 
Har du erfaring med B2B salg af maskiner og serviceydelser til landbruget? Vil du have et af markedets stærkeste produktprogrammer i ryggen, og få muligheden for at samarbejde med dygtige og professionelle kunder? Så er det måske dig vi leder efter.

Nøgleopgaven som salgskonsulent bliver at eksekvere den besluttede salgsstrategi med fokus på proaktiv kundepleje, samt opsøgende salg og markedsføring til potentielle nye kundeemner. De primære fokusområder i opgaven bliver:

 
  • Professionel rådgivning, salg og kundeservice
  • Sikre at kunderne kender det unikke produktprogram
  • Budgetansvar for salg af maskiner, udstyr, serviceaftaler, forsikring og finansiering
  • Indkøb af brugte maskiner og udstyr ifm. en handel
  • Øge markedsandelen i Vestsjælland
 
Vi forestiller os du har en relevant kommerciel og/eller teknisk uddannelse inden for landbrug eller lignende, samt at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Praktisk har du indsigt i landbrugets årshjul og behov for maskiner og udstyr. Ligeledes har du igennem flere år opbygget solid erfaring med salg til storkunder i landbruget.

Du vil være markedsleder, og brænder for at gøre et godt stykke arbejde for at yde en professionel rådgivning og service. Som person er du autentisk og udadvendt, samtidig med du har styr på dine opgaver i CRM.


Du tilbydes et spændende og udfordrende job som salgskonsulent i et godt uformelt miljø, der er karakteriseret ved frihed under ansvar, og hvor god tone og humør vægtes højt i hverdagen. Du vil blive en del af en dynamisk organisation med markedets stærkeste brands, hvor du vil få rig mulighed for at sætte dig eget præg på stillingen.

Som en del af en stor veletableret organisation får du mange gode kolleger, velordnede forhold, mulighed for personlig og faglig udvikling.

Hverdagen foregår ud fra dit hjemmekontor, hvor du får tilknytning til det nye regionale center i Ringsted.

Lønpakken forhandles individuelt og på et attraktivt niveau, inklusiv fri bil.

Interesseret?
Er du interesseret og matcher stillingens  krav, bedes du indsende ansøgning og CV i Word eller PDF, ved at klikke her.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Managing Partner hos Frontpeople Peter Thyssen på tlf. +45 20 93 37 34.
 
 

Address

Semler Agro - Næstved

Militærvej 25

4700 Næstved