Salgskonsulent til Semler Agro med fokus på større landbrugs- og maskinstationer

Semler Agro - Brønderslev

Kan du se dig selv arbejde som en strategisk Salgskonsulent for en ambitiøs maskinforretning i rivende udvikling? Kan du lide at levere høj kundeservice og skabe langsigtede kunderelationer? Så er du måske vores nye kollega!
 
Om jobbet
Med reference til Salgschefen bliver det din nøgleopgave at øge salget og markedsandelen til maskinstationer og udvalgte storlandbrug i Himmerland og Østjylland. Du får ansvaret for Semler Agros unikke produktprogram og eftermarkedsservice inden for mærkerne John Deere, Kramer, Sulky og Väderstad, hvilket inkluderer:
  • Serviceaftaler samt forsikring og finansiering.
  • Indkøb af brugte maskiner og udstyr i samarbejde med Used Equipment Center.
  • Samarbejde med John Deere’s Europæiske KAM afdeling.
  • Opdatere CRM platformen i overensstemmelse med GDPR og Robinson listen.

Ambitionerne er store og du kommer til at have stor fokus på opsamling af leads og hints fra organisationen og herefter stå for eksekvering af salget. Herunder står du for at planlægge og gennemføre salgsbesøg hos potentielle kunder såvel som eksisterende kunder med henblik på at opbygge, opretholde og videreudvikle kunderelationerne.

Du bliver ansvarlig for at koordinere demoaktiviteter, og du kommer til at deltage på diverse messer, udstillinger, salgsmøder og dyrskuer. Dertil bliver du tovholder på strategiske kampagne til målgruppen i distriktet. Kort fortalt, får du et job med mange forskelligartede udfordringer.  

Din baggrund
Vi forestiller os, at du har en relevant kommerciel og/eller teknisk uddannelse inden for landbruget eller lignende, og du har praktisk indsigt i landbrugets årshjul og behov for maskiner og udstyr.

Igennem flere år har du opbygget en solid erfaring med salg til storkunder i landbruget eller beslægtede brancher såsom entreprenørmaskiner, maskinudlejning og lastbiler, hvor du kan fremvise positive salgsresultater. Dette kommer blandt andet til udtryk ved, at du er stærk i forhandlingssituationer.

Dig som person
Det er vigtigt, at din arbejdstilgang er struktureret og at du god til at afslutte igangværende opgaver. Ligeledes vægter vi, at du er engageret og kan arbejde selvstændigt, men fremfor alt fungerer du godt i samspil med andre. 

Du motiveres af nye udfordringer samt udsigten til at være med på en vækstrejse i en ambitiøs virksomhed. Du er initiativrig, besidder evnen til opsøgende salg og du sætter en ære i at levere en unik kundeoplevelse, hvor salg og service er på højeste niveau. I din udadvendte rolle kommunikerer du med forskellige kundetyper i deres øjenhøjde, og er samtidig god til at opbygge og udvikle langvarige kunderelationer. Dette kommer blandt andet til udtryk ved din modne fremtoning og personlige autoritet.

Desuden forventer vi:
At du kan læse og forstå engelsk, eftersom vores produktmateriale er på engelsk.
Kendskab til finansiering og leasing er en fordel, men ikke et krav.

Vi tilbyder
Et spændende og udfordrende job med markedets stærkeste produktprogrammer, dygtige og professionelle kolleger, samt mulighed for personlig og faglig udvikling. Du tilbydes et spændende og afvekslende job, der er karakteriseret ved frihed under ansvar og hvor god tone og humor vægtes højt i hverdagen. 

Du bliver en selvstændig del af et velfungerende salgsteam i en meget ekspansiv virksomhed, som er Danmarks største inden for sit felt. Dertil kommer en attraktiv lønpakke, som er baseret på dine resultater.

Om Semler Agro 
Vi er en landsdækkende maskinforretning med mærkerne John Deere, Väderstad, Kramer og Sulky og vi har en klar ambition om, at være den bedste samarbejdspartner for landbruget og vores kunder. Dette kræver blandt andet en velfungerende intern organisation, som består af de bedste kompetencer og rette hænder til at udføre opgaverne.

Ansøgning
Lyder dette som noget for dig, så ser vi frem til at høre fra dig. 

Du kan sende din ansøgning ved at klikke på følgende link: https://frontpeople.dk/jobansogning/?job_id=20952

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Managing Partner Peter Thyssen på telefon +45 20 93 37 34.
 
 

Address

Semler Agro - Brønderslev

Erhvervsparken 11

9700 Brønderslev