Salgskonsulent til Semler Agro Trige

Semler Agro - Trige

Kan du se dig selv arbejde som nytænkende salgskonsulent for en ambitiøs maskinforretning i rivende udvikling? Kan du lide at levere høj kundeservice og skabe langsigtede kunderelationer? Så er du måske vores nye kollega!
 
Om jobbet
I stillingen som Salgskonsulent bliver det din opgave at sælge koncepter og løsninger fra mærkerne John Deere, Kramer, Sulky og Väderstad, hvor du vil få støtte af en række specialister på hver deres område i den videre kunderelation. Med målet om at øge markedsandelene markant, kommer du til at have stor fokus på opsamling af leads og hints fra organisationen og herefter stå for eksekvering af salget. Herunder står du for at planlægge og gennemføre salgsbesøg hos potentielle kunder såvel som eksisterende kunder.

Du bliver ansvarlig for at koordinere demoaktiviteter og lokale demomaskiner. Herudover kommer du til at deltage på diverse messer, udstillinger, salgsmøder og dyrskuer. Kort fortalt, får du et job med mange forskelligartede udfordringer.  

Du kommer til at have base på vores lokation i Trige. 

Profilen vi søger
Vi forestiller os, at du er uddannet Agronom, Agrarøkonom, Landbrugsmaskinmekaniker eller lignende, og du har et indgående kendskab til landbruget og brænder for salg af landbrugsmaskiner. Herudover har du nogle års erfaring med salg af serviceydelser, koncepter og løsninger til både B2C og B2B, hvor tilliden til dig og din person har været afgørende for din succes.

Du motiveres af nye udfordringer samt udsigten til at være med på en vækstrejse i en ambitiøs virksomhed. Du er initiativrig, besidder evnen til opsøgende salg og du sætter en ære i at levere en unik kundeoplevelse, hvor salg og service er på højeste niveau. I din udadvendte rolle kommunikerer du med forskellige kundetyper i deres øjenhøjde, og er samtidig god til at opbygge og udvikle langvarige kunderelationer.

Det er vigtigt, at din arbejdstilgang er struktureret og er god til at afslutte igangværende opgaver via vores CRM-system, som er et integreret salgsværktøj i vores dagligdag. Ligeledes vægter vi, at du er engageret og kan arbejde selvstændigt, men fremfor alt fungerer du godt i samspil med andre og er positivt indstillet. 

Desuden forventer vi
  • At du kan læse og forstå engelsk, eftersom vores produktmateriale er på engelsk.
  • At du kan dokumentere flotte salgsresultater
  • Kendskab til finansiering og leasing er en fordel.
Vi tilbyder
Et spændende og udfordrende job i en dynamisk organisation med markedets stærkeste brands, gode kolleger og mulighed for personlig og faglig udvikling. Du tilbydes et spændende og afvekslende job, der er karakteriseret ved frihed under ansvar og hvor god tone og humor vægtes højt i hverdagen. 

Du bliver en selvstændig del af et velfungerende salgsteam i en meget ekspansiv virksomhed, som er Danmarks største inden for sit felt. Dertil kommer en attraktiv lønpakke, som er baseret på dine resultater. 

Om Semler Agro
Vi er en landsdækkende maskinforretning med mærkerne John Deere, Väderstad, Kramer og Sulky og vi har en klar ambition om, at være den bedste samarbejdspartner for landbruget og vores kunder. Dette kræver blandt andet en velfungerende intern organisation, som består af de bedste kompetencer og rette hænder til at udføre opgaverne.

Ansøgning
Lyder dette som noget for dig og har du de rette kvalifikationer og erfaringer, så indsend dit CV og ansøgning i Word eller PDF, ved at klikke på følgende link: https://frontpeople.dk/jobansogning/?job_id=20952

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Managing Partner Peter Thyssen på telefon +45 20 93 37 34.
 
 

Address

Semler Agro - Trige

Parallelvej 52

8380 Trige